Correspondentieadres:
Futsal Marum
Verlengde J.A. Feithstraat 7a
9725 AS Groningen
Tel.06-10077720

info@futsalmarum.nl
Adres sporthal:
Sporthal De Holten
Hoornweg 46
9363 EH Marum
Tel.0594–642709
Hoofd Sponsor FM Marum

Horeca Kruisweg Marum
24-09-2017
Vastberadenheid dat is het woord waarmee de mannen van Futsal Marum 1 richting Bedum vertrokken. Onder leiding van gelegenheids-coach Arno Schaddé van Dooren, kon tegenstander SV Bedum 1 zich klaar maken voor een gemotiveerd Marum.
De eerste helft begon met een dreigend en aanvallend Bedum maar daar waar Bedum vergeet te verzilveren, is het Marum die via een counter binnen 5 minuten op 0-1 voorsprong komt. Door het alert door jagen op de keeper weet Jacob-Roelf de ploeg via slinkse wijze op voorsprong te zetten.

Door de voorsprong heeft Daniel de tijd om de ploeg beter te positioneren. Hierdoor ontstaat er meer rust in het spel van Marum en is er ruimte om vanuit goed positiespel aanvallen op te zetten. Dit resulteert in een uitgespeelde aanval waar Jacob-Roelf bij de 2e paal klaar staat om de 0-2 op zijn naam te zetten. Op dit punt in de wedstrijd begint Bedum van zich af te bijten en schakelen ze een tandje bij. Vlak voor rust weten ze dan ook de aansluitingstreffer te maken (1-2).

De tweede helft start en Bedum begint hogerop druk te zetten, om op deze wijze de opbouw van Marum te verstoren. Dit levert het nodige gevaar op maar indirect ook de mogelijkheid voor Marum om via een counter gevaarlijk te zijn. Jurn weet een uitbraak te forceren en deze af te maken met een doelpunt (1-3).

Vanaf dit moment begint Bedum risico’s te nemen en is Marum opzoek naar het volgende doelpunt om de wedstrijd op slot te gooien. Er wordt een vrije trap versierd emet een snoei harde pegel scoort Jurn in de rechter bovenhoek (1- 4). Nu is Bedum het kwijt en beginnen de kopjes langzaam te hangen. Jurn doet er tot slot nog een schepje bovenop door met een briljante effect bal een hattrick te maken (1-5). De wedstrijd is gespeeld en er is door de gehele ploeg gestreden, maar de echte uitblinker van de avond is Jurn Wagenaar met 3 goals.

Om de goede seizoenstart te vieren gaf de staf toestemming een ‘’cheat meal’’ te nemen op de weg terug naar Marum.'' De boog kan immers niet altijd gespannen staan’’ aldus de coach.

Als de jongens deze vastberadenheid weten vol te houden dit seizoen, zijn er mooie dingen mogelijk voor de hoofdmacht van Futsal Marum!

Was getekend, de STAFF!