Correspondentieadres:
Futsal Marum
Verlengde J.A. Feithstraat 7a
9725 AS Groningen
Tel.06-10077720

info@futsalmarum.nl
Adres sporthal:
Sporthal De Holten
Hoornweg 46
9363 EH Marum
Tel.0594–642709
Hoofd Sponsor FM Marum

Horeca Kruisweg Marum
 

28-05-2018
2de Editie Futsal Marum Beach Volleybal Toernooi >>
Na de geslaagde editie van vorig jaar willen de mannen van de Futsal Marum activiteitencommissie het Beach Volleybal toernooi een vervolg geven.
29-11-2017
Futsal Marum verliest koppositie door één punt uit laatste twee wedstrijden >>
Vrijdag 17 november stond de kraker Futsal Marum (koploper) tegen nummer twee Winsum op het programma. Het publiek wat in grote getale op deze wedstrijd was afgekomen zag een vermakelijke wedstrijd. Er was strijd, hachelijke momenten voor beide goals, mooie goals, een rode kaart….kortom het publiek was niet voor niets gekomen.
12-11-2017
Vrijdag kraker in de Holten: Koploper Futsal Marum tegen nummer twee Winsum >>
Futsal Marum doet het goed in de Hoofdklasse dit jaar. Na 6 wedstrijden en 13 punten is de ploeg van coach Wico Besling gedeeld koploper met Futsal Winsum. Op doelsaldo staan de Marumers bovenaan. Vrijdag wacht in sporthal De Holten om 20:00 deze nummer twee: Futsal Winsum. Kortom een heuse kraker!
13-10-2017
Het voetbalcafe! >>
Het Voetbal Café zal de Kruisweg in Marum 8 november veranderen in het gezelligste voetbal café van de regio.In dit café zal de veelbesproken ex-profvoetballer Andy van der Meijde langskomen die middels anekdotes een inkijkje zal geven in zijn enerverende profcarrière en privéleven.
24-09-2017
Futsal Marum 1 slaat de goede weg in! >>
Vastberadenheid dat is het woord waarmee de mannen van Futsal Marum 1 richting Bedum vertrokken. Onder leiding van gelegenheids-coach Arno Schaddé van Dooren, kon tegenstander SV Bedum 1 zich klaar maken voor een gemotiveerd Marum.
21-06-2017
Deelnemers veld bekend! >>
Maarliefst 21 teams hebben zich opgegeven voor het allereerste Futsal Marum Beach Volleybal Toernooi 2017! Aankomende zaterdag 24 juni gaat het allemaal gebeuren op Sportpark de Holten.
11-06-2017
Update 1e Beach Volleybal Toernooi Futsal Marum >>
Het deelnemersveld stroomt al behoorlijk vol voor het allereerste Futsal Marum Beach Volleybal Toernooi.
26-05-2017
Andy de Jong terug op het oude nest >>
Afgelopen seizoen heeft de club gepoogd met een trainer van buitenaf een boost te geven aan met name de trainingsopkomst, deze was al geruime tijd structureel te klein. Helaas heeft dit niet tot het gewenste resultaat geleid. Sterker nog, nieuwe leden, met name jeugd, vinden geen aansluiting met de selectieteams.
18-05-2017
Inschrijving eerste Futsal Marum Beach Volleybal toernooi geopend >>
Op 24 juni 2017 vindt het allereerste Futsal Marum Beach Volleybal toernooi plaats op de parkeerplaatsen van SV Marum. Het beloofd een groot spektakel te worden met een fantastische entourage.
16-05-2017
Daniel Dongstra legt voorzittershamer naast zich neer >>
Daniël Dongstra stopt na een periode van 3 jaar per 1 juli a.s. als bestuursvoorzitter van Futsal Marum. Dongstra is sinds september 2009 bestuurslid van Futsal Marum en heeft na een periode van 5 jaar als algemeen bestuurslid in juni 2014 na het vertrek van de vorige voorzitter, Wico Besling, de functie van voorzitter op zich genomen. Na zich in totaliteit 8 jaar te hebben ingezet voor zaalvoetbal in de Gemeente Marum neemt de 28-jarige Dongstra nu afscheid van Futsal Marum.
19-04-2017
Futsal Marum verliest belangrijke wedstrijd >>
Op goede vrijdag - niet de meest geschikte voetbalavond- stond de wedstrijd tegen drs. Vijfje in Groningen op het programma.Een compleet Futsal Marum trad aan met Jordy Kailie en Haije van der Molen. Een wedstrijd die eigenlijk gewonnen moest worden.
15-04-2017
Wegen Erik Donker en Futsal Marum scheiden na dit seizoen >>
Het bestuur van Futsal Marum heeft zoals gebruikelijk het lopende jaar geëvalueerd en alvast vooruit gekeken naar het komende seizoen. Gezien de overeenkomst met trainer/coach Erik Donker van bepaalde tijd voor één jaar heeft het bestuur ook gesproken over het mogelijk verlengen van deze overeenkomst.
11-04-2017
Dames instuiftraining krijgt vervolg >>
Eind maart is onder leiding van Andy de Jong en Erwin Veninga een instuiftraining georganiseerd voor dames vanaf 14 jaar. Met een opkomst van maar liefst 12 dames mogen we spreken van een succes. Damesvoetbal zit al jaren in de lift, ook in de zaal komen er elk jaar meer teams en competities bij. Futsal Marum wil dames in de Gemeente Marum ook de mogelijkheid bieden om te zaalvoetballen.
10-04-2017
Futsal Marum verliest halve finale beker >>
Uiteindelijk stopt het bekeravontuur van Futsal Marum in de halve finale. Een goede prestatie, maar toch. De loting kon niet zwaarder: kersverse kampioen Zvv Urk kwam afgelopen vrijdag naar De Holten.
10-04-2017
Marumer ondernemers steunen zaalvoetbaltalenten >>
Marum – Vrijdag 31 maart kreeg het talententeam Futsal Marum 3 nieuwe tenues uitgereikt. De nieuwe tenues zijn mogelijk gemaakt door de Marumer ondernemers Otto de Gries van het in Groningen gevestigde makelaarskantoor 050Vastgoed, Laurens van der Heide van van der Heide Schilderwerken en Janko Bos van Horecacentrum Heerlijkheid.
04-04-2017
Futsal Marum nog niet verzekerd van lijfsbehoud >>
Futsal Marum heeft zich nog steeds niet veilig kunnen spelen in de topklasse. Allereerst was er vrijdag de thuiswedstrijd tegen Futsal Cambuur.
20-03-2017
Vrijdag 24 maart dames instuiftraining >>
Damesvoetbal zit al jaren in de lift, ook in de zaal komen er elk jaar meer teams en competities bij. Futsal Marum wil dames in de Gemeente Marum ook de mogelijkheid bieden om te zaalvoetballen en organiseert daarom geheel vrijblijvend een instuiftraining op vrijdag 24 maart.
19-03-2017
Futsal Marum wint midweeks >>
In de wedstrijdbespreking had coach Erik Donker nog de nadruk gelegd op ‘geduld’. Dat was maandagavond echter niet nodig want het was Jordy Kailie die binnen een halve minuut de 0 – 1 aantekende in een leeg en verlaten Sportcentrum Kardinge tegen hekkensluiter Exstudiantes.
19-03-2017
Futsal Marum en Real Camaradas in evenwicht >>
Futsal Marum is de laatste weken in the winning mood en dat zou een interessante krachtmeting kunnen opleveren tegen het verrassend hoog acterende Real Camaradas in Zuidhorn. Coach Erik Donker kon geen gebruik maken van doelman Menno Snip en deze werd bekwaam vervangen door Martijn Kuiper.
13-03-2017
Futsal Marum vindt de weg naar boven! >>
Binnen zes minuten had Futsal Marum het voor elkaar afgelopen vrijdag tegen LTC uit Assen. Daar zag het overigens na 1 minuut niet naar uit: de Marummer defensie schutterde collectief en LTC schoot de 0-1 binnen. Wakker geworden was het in de derde minuut topscorer Arnaud Donker die hard en diagonaal uithaalde voor de gelijkmaker.
06-03-2017
Futsal Marum bij de laatste 4 >>
Woensdagavond 1 maart speelde Futsal Marum in de kwartfinale van het Noordelijk Bekertoernooi tegen en in Hoogeveen. Na een enerverende wedstrijd werd het uiteindelijk 3-3 waarbij Marum terugkwam van een 2-0 en een 3-1 achterstand. Vervolgens kwam er een lange penalty serie om te bepalen wie er door mocht naar de halve finale.
15-02-2017
Futsal Marum en Roden in evenwicht >>
Na een week vrij te zijn geweest, moest Futsal Marum 2 vrijdag 3 februari aantreden tegen Roden 1. Beide ploegen zijn middenmotors. In Roden had Futsal Marum nog verloren.
13-02-2017
Futsal Marum in slotfase langs WMC >>
De wedstrijd tegen WMC uit Winschoten werd op details, standaardsituaties en een beetje geluk in het voordeel van Futsal Marum beslist. Man of the match Jurn Wagenaar nam de totale productie voor zijn rekening.
01-02-2017
Bijzondere week voor Futsal Marum >>
Het vliegt alle kanten op deze week! Een zeperd OP Urk, winnen op maandagavond en punten cadeau vanwege een tuchtzaak.
26-01-2017
Derby nederlaag tegen Grootegast >>
Na de goede overwinning van Futsal Marum 2 afgelopen vrijdag tegen middenmoter REUZ, stond maandag alweer de volgende wedstrijd op het programma: uit tegen Grootegast in Opende. Bij winst zou Futsal Marum de vierde plaats op de ranglijst overnemen van Bedum.
24-01-2017
Indeling en wedstrijdschema 12e editie Bedrijventoernooi >>
Beste leden, oud leden, supporters, sponsoren en aan alle anderen die Futsal Marum een warm hart toedragen. Aanstaande zaterdag 28 januari staat het prestigieuze bedrijventoernooi weer op het programma, dit is inmiddels alweer de 12de editie van het toernooi. Het beloofd weer een spannende avond te worden waarin verschillende sponsoren van Futsal Marum de strijd om die felbegeerde wisselbokaal aangaan!
23-01-2017
Futsal Marum 2 pakt de draad weer op >>
Vrijdag 20 januari stond de wedstrijd Futsal Marum 2 – REUZ 2 op het programma. REUZ stond met 17 punten uit 13 wedstrijden op een 7e plek. De jongens van coach Wico Besling stonden op een 6e plek met 18 punten. Vooraf aan de wedstrijd wou Besling de koppen bij elkaar steken zodat we goed aan de wedstrijd zouden beginnen.
23-01-2017
Futsal Marum onderuit in Winsum >>
Futsal Marum kon het in en tegen Winsum niet bolwerken afgelopen vrijdag. De Winsummers, tweede in de topklasse, waren bewegelijker en speelden meer gevarieerd dan de bleek acterende groen zwarten. Uiteindelijk stond er een 5-2 winst voor de Noord Groningers op het bord en heeft Futsal Marum geluk dat alle vijf onderste teams niet wisten te winnen.
10-01-2017
Gehavend Futsal Marum goed uit de startblokken >>
De lastige uitwedstrijd in El Campo in Vries stond 9 januari op het programma en dat op een druilerige maandagavond. Omdat Futsal Marum nog steeds kampt met een flink aantal blessures, Daniel Dongstra (hamstring), Stephan Latuputty (teen) en Erwin Bandringa (enkel), maakte derde elftal speler Christian Bron weer deel uit van het team. Op voorhand geen makkelijke opgave tegen de nummer drie van de Topklasse F.
28-12-2016
Club van 50 >>
Dertien jaar geleden is Futsal Marum opgericht door een groep jonge (zaal)voetballiefhebbers uit Marum. Gesteund door giften van lokale ondernemers en donateurs wisten zij met een bescheiden begroting een bloeiende vereniging op te bouwen.
27-12-2016
12e editie Futsal Marum Bedrijventoernooi >>
We zijn inmiddels halverwege het seizoen 2016-2017 en zijn blij u te mogen melden dat het goed gaat met Futsal Marum. We mogen constateren dat Futsal Marum de laatste jaren is uitgegroeid tot een stabiele factor in zaalvoetballand. Het bestuur van Futsal Marum beseft zich maar al te goed dat dit alles zonder de steun van sponsoren en donateurs onmogelijk is.
26-12-2016
Futsal Marum sluit moeizame eerste seizoenshelft af met winst >>
Vlak voor de kerst speelde Futsal Marum 1 een inhaalwedstrijd tegen het onderaan staande Exstudiantes uit Groningen. Na een tegenvallende eerste seizoenshelft van de groen-zwarten, een belangrijke wedstrijd. Coach Erik Donker kon Arnaud Donker niet opstellen, de routinier genoot van vakantie. Christian Bron, speler van team 3, maakte een geslaagd debuut in de hoofdmacht. Hij viel vooral op door snelheid en werklust.
22-12-2016
Futsal Marum weet ook De Heracliden aan zegekar te binden >>
Vrijdag 9 december waren de mannen uit Uithuizermeeden aan de beurt om de lange tocht richting het pittoreske Marum te ondernemen. In de Holten stond de clash tussen Futsal Marum 2 en De Heracliden 1 op het programma. Joeri Schuiling, Ewart Ottema en captain Daniel Jonker moesten wegens een blessure helaas forfait geven.
04-12-2016
Debutant maakt indruk en Futsal Marum bij laatste 8 >>
Het debuut van Jordy Kailie bij Futsal Marum ging niet onopgemerkt voorbij. Met zijn roots in Siera Leone en in een bezit van een Belgisch paspoort, is hij een verrassende en opvallende verschijning bij de bescheiden topklasser uit Marum. De 4-6 overwinning tegen en bij Futsal Dragten was dan ook voor een groot deel aan deze dribbelaar te danken. Hij scoorde vier keer en bracht Futsal Marum daarmee in de kwartfinale van de Noordelijke Beker.
01-12-2016
Futsal Marum ontmantelt koploper Bedum >>
Vrijdag 25 november stond de wedstrijd SV Bedum - Futsal Marum op het programma. De mannen van Wico Simeone die de laatste weken in vorm zijn, probeerden dit een vervolg te geven tegen Bedum. Onder toeziend oog van de enige meegereisde supporter Jacob Ypma konden de groenhemden uit Marum prima weerstand bieden tegen de koploper van Hoofdklasse I.
28-11-2016
Futsal Marum ongeslagen door naar finaledag Friesland Cup >>
Zondag 27 november stond de voorronde van de Friesland Cup op het programma voor Futsal Marum. Onder leiding van gelegenheidscoach Sjirk Wiltjer wisten de groen/zwarten ongeslagen poulewinnaar te worden.
24-11-2016
Indeling Open Friese Kampioenschappen >>
De loting voor de Open Friese Kampioenschappen (OFK) heeft vrijdag 18 november plaatsgevonden. Futsal Marum 1 en 2 gaan dit jaar de strijd aan met 94 andere veld- en zaalvoetbalverenigingen. Vorig jaar nog wist Futsal Marum zich te plaatsen bij de laatste 8, in de kwartfinale werd toen nipt verloren van Waterpoort Boys. Dit jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen!!
23-11-2016
Negen uit drie voor Futsal Marum 2 >>
Na het spektakelstuk thuis tegen Inter Maluku (6-5 winst), en de 1-2 uitoverwinning in Bellingwolde, kon Futsal Marum 2 afgelopen vrijdag opnieuw drie punten noteren. Thuis werd Drachster Boys met 5-0 naar huis gestuurd.
21-11-2016
Futsal Marum en zvv REUZ in evenwicht >>
Futsal Marum moest afgelopen vrijdag flink aan de bak tegen het stugge Zvv Reuz uit Vries. Bovendien speelt de topscorer van de topklasse bij de Drenten en dat was een hele kluif voor de groen-zwarten uit Marum. Stephan Latuputty en aanvoerder Marc Boonstra waren vanwege blessures afwezig. Ze werden bekwaam vervangen door Marc Oldewarris en Derk Veenstra uit het tweede team.
12-11-2016
Futsal Marum wint overtuigend van SV Bedum 1 >>
Een ontketend Futsal Marum pakte in Bedum de volle buit tegen een zeer matig acterend SV Bedum. Coach Erik Donker kon doelman Menno Snip niet opstellen vanwege werk en deze werd bekwaam vervangen door Martijn Kuiper. Stephan Latuputty was afwezig vanwege een blessure.
07-11-2016
Futsal Marum wint kraker tegen Inter Maluku >>
Vrijdag 4 november stond de wedstrijd tegen Inter Maluku op het programma. Een speciale wedstrijd omdat de twee Marumers Noël Kailola en Daniël Laturiew (de laatste ontbrak vandaag) een transfer hebben afgedwongen naar de huidige koploper in de Hoofdklasse I.
05-11-2016
Futsal Marum Real Camaradas blijft onbeslist >>
Na de geslaagde bekerwedstrijd tegen ONR (4-2 winst, naar de laatste 16 en op 2 december uit tegen Futsal Dragten) een competitiewedstrijd voor Futsal Marum tegen het hoog genoteerde Real Camaradas uit Zuidhorn. Omdat de gasten uit Zuidhorn slechts gekomen waren om te verdedigen werd het een eenzijdige wedstrijd met veel balbezit voor de thuisclub.
31-10-2016
Futsal Marum bereikt laatste 16 >>
In het Noordelijk bekertoernooi plaatste Futsal Marum zich bij de laatste 16 teams na een 4-2 overwinning op Hoofdklasser ONR. Vanaf de eerste minuut zetten de groenhemden druk op de ONR verdediging. Omdat ook ONR zich niet wenste te verstoppen ontstond er een open wedstrijd.
23-10-2016
Futsal Marum wederom met lege handen >>
Na twee weken rust mocht Futsal Marum het afgelopen vrijdag tegen promovendus LTC in Assen opnemen. Coach Erik Donker kon geen beroep doen op Jurn Wagenaar vanwege een rugblessure. Menno Snip verdedigde het doel, mede omdat Remco van der Veen heeft aangegeven te weinig tijd te hebben voor zaalvoetbal. Snip speelde een goede wedstrijd, maar dat mocht niet baten. Futsal Marum leed een teleurstellende nederlaag tegen de laagvlieger uit Assen.
04-10-2016
Futsal Marum 2 pakt na valse start de eerste punten >>
Na de valse start van seizoen 2016-2017 tegen Boerakker, 4-5 nederlaag in eigen huis en de 10-0 verliespartij tegen Reuz vorige week was vrijdag 30 september FC Grootegast 1 de tegenstander in Hoofdklasse F. De mannen van Wico Besling hadden wat goed te maken.
02-10-2016
Futsal Marum weet nog niet te overtuigen >>
Na de nipte overwinning vorige week stond 30 september de beladen wedstrijd tegen Futsal Dragten op het programma. Met name voor Coach Erik Donker en zoon Arnaud, beide ex Futsal Dragten, een bijzondere wedstrijd. Futsal Marum moest het deze avond helaas zonder spelmaker Erwin Bandringa en aanvoerder Marc Boonstra stellen.
27-09-2016
Futsal Marum sleept op karakter overwinning over de streep >>
Vrijdag 23 september stond de 2e competitiewedstrijd op het programma voor het vlaggenschip. Wederom een lastige wedstrijd tegen, het uit de 1e divisie gedegradeerde, WMC 1 uit WInschoten. Na de zeperd thuis tegen zvv Urk de week ervoor waren de mannen van coach Erik Donker gebrand om de eerste punten van seizoen 2016-2017 te pakken.
17-09-2016
​Teleur​​stellende seizoensopening voor Futsal Marum >>
Marum - Een tot de nok toe gevulde Sporthal ziet vlaggenschip door het ijs zakken tegen een conditioneel ijzersterk zvv Urk. Een opeenvolging van individuele fouten speelde de vissers uit Urk in de kaart.
13-09-2016
Kampioenkandidaat op bezoek bij seizoensopening >>
Na weken van oefenpotjes, trainingen en natuurlijk de welverdiende zomerstop tussendoor, staat aanstaande vrijdag, 16 september, eindelijk weer een echte competitiewedstrijd op het programma. De mannen van Futsal Marum mogen direct hun borst natmaken, want de gedoodverfde titelkandidaat Zvv Urk komt in De Holten het seizoen openen. Een mooie graadmeter om te zien waar de voorbereiding toe heeft geleid.
13-09-2016
Nieuwe tenues voor Futsal Marum 5 dankzij combi sponsoring >>
Vrijdag 9 september tijdens de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe Futsal Marum 5 zijn de splinternieuwe tenues gepresenteerd aan het publiek. Dankzij een combi sponsoring tussen Wereldrestaurant Breed, DMF Trade en Zuiderveld Kozijnen heeft de club de tenues kunnen vervangen. Een mooie samenwerking met een prachtig resultaat, aan de kleding zal het niet liggen…
12-09-2016
Teams creatief op gevoelige plaat dankzij Foto Boezerooy >>
Futsal Marum zou Futsal Marum niet zijn als het zich wil onderscheiden van andere verenigingen en heeft zodoende wederom de hulp ingeschakeld van sponsor Foto Boezerooy. Net als vorig seizoen zijn de teams van Futsal Marum ‘out of the box’ op de foto gekomen. Op een bijzondere locatie die zich uitstekend leent voor prachtige teamfoto’s.
06-09-2016
Bekeravontuur Futsal Marum 2 van korte duur >>
Maandag 5 september stond de eerste officiële wedstrijd voor Futsal Marum 2 op het programma, een bekerwedstrijd tegen WMC 1. Na het succesvolle bekerseizoen 2015/2016 waarin de finale op een haar na werd gemist, mocht het keurkorps van Wico Besling het opnieuw proberen. In de eerste ronde werd het meteen gekoppeld aan een tegenstander van formaat: WMC 1.
05-09-2016
Nieuw seizoen nu echt van start >>
De voorbereiding zit erop, seizoen 2016-2017 gaat deze week van start met bekervoetbal. Anders dan anders, geen poulefase meer maar direct het welbekende knock-out systeem. Het vlaggenschip kende een prima voorbereiding. Er werd afgelopen vrijdag nipt verloren van Leekster Eagles (1-2) en in de wedstrijden tegen De Griffioen en Boerakker bleken de groen-zwarten van Erik Donker de betere. Het vlaggenschip van Futsal Marum neemt het vrijdag om 20:00 uur thuis op tegen het ONR 2.
25-08-2016
Pre Season BBQ 3 september >>
Op zaterdag 3 september organiseren we de Futsal Marum Pre-Season BBQ. Traditioneel maar net iets anders bij Stersponsor Café Marktzicht. Een ideale gelegenheid om je (nieuwe) teamgenoten (nog) beter te lekker kennen. Tevens een leuke gelegenheid voor oud-leden om weer even Futsal Marumer te zijn.
18-08-2016
Futsal Marum wacht pittige competitiestart >>
De KNVB heeft het voorlopige wedstrijdschema voor seizoen 2016-2017 bekend gemaakt. Een mooi programma met 26 wedstrijden voor de groen-zwarten. De Topklasse F telt dit seizoen namelijk maar liefst 14 teams. Eerste horde is het uit de 1e divisie gedegradeerde zvv URK. Daarna volgen twee uitwedstrijden tegen WMC en Futsal Dragten.
16-08-2016
Fysiek wedstrijdformulier is verleden tijd >>
Vanaf seizoen 2016-2017 stapt de gehele zaalvoetbalsport over op het mobiel digitaal wedstrijd formulier (mDWF). Hiermee komt een einde aan zowel het fysieke wedstrijdformulier als de fysieke spelerspassen. Een vereenvoudiging van de taken voor scheidsrechters, wedstrijdsecretaris, aanvoerders en leiders. De app "Wedstrijdzaken" is nu te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store!
01-08-2016
Futsal Marum start met de voorbereiding >>
Op maandag 1 augustus start de selectie van Futsal Marum met de voorbereiding op een nieuw seizoen. De selectie traint wekelijks op maandagavond en zowel Futsal Marum 1 als 2 werken de komende weken enkele oefenwedstrijden af ter voorbereiding op seizoen 2016-2017. Ook alle overige teams van Futsal Marum komen in actie. Vrijdag 2 september sluiten we de voorbereiding af met een avondje Futsal Marum en op zaterdag 3 september openen we het seizoen met de jaarlijkse Pre-Season BBQ. Klik op "lees meer" voor het volledige programma.
20-07-2016
Nieuwsbrief juli 2016 >>
We hebben de digitale nieuwsbrief, met daarin alle informatie over seizoen 2016-2017, via de mail naar alle leden verstuurd. Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan hebben we waarschijnlijk geen of een verkeerd e-mailadres in onze administratie staan. Mail je juiste e-mailadres naar info@futsalmarum.nl dan ontvang je alsnog de nieuwsbrief en wij zullen jouw (juiste) e-mailadres opnemen in onze administratie.
15-07-2016
De laatste Futsal International >>
Dit weekend ontvangt u voor de laatste keer een (papieren) versie van het clubblad op de mat. Helaas gaat daarmee een jarenlange traditie verloren. Het blijkt de laatste jaren steeds moeilijker een clubblad te vullen met (recente) rubrieken. Met name door de digitalisering blijken rubrieken, standen en bijvoorbeeld wedstrijdverslagen vaak snel achterhaald, een berichtje op de website en/of sociale media is immers snel verspreid.
01-07-2016
Indeling competitie A categorie gepubliceerd >>
De competitie-indeling voor het seizoen 2016-2017 voor de A- Categorie is bekend. Futsal Marum 1 komt uit in Topklasse F en Futsal Marum 2 in Hoofdklasse I.
24-06-2016
Wilfried Dijk met 37 goals winnaar doelpuntenmachine >>
Het is lang spannend gebleven maar uiteindelijk is het good-old Wilfried Dijk die zich een jaar lang de doelpuntenmachine van Futsal Marum mag noemen. Het kan geen toeval meer zijn, elk jaar strijd Wilfried mee in het eindklassement van de doelpuntenmachine en dit jaar is het hem weer gelukt!
22-06-2016
Indeling en wedstrijdschema Top Toernooi bekend >>
Voor de 11e keer organiseert G.S.F.V. Drs. Vijfje het Top Toernooi. Dit jaar compleet anders, een TOP toernooi met een regionaal karakter waar de beste teams uit regio Noord de strijd met elkaar aangaan. De poule indeling werd middels een leuke, bovenal ludieke loting (filmpje) bekend gemaakt, waarvoor complimenten aan de organisatie.
20-05-2016
Gehele zaalvoetbalsport stapt over op digitale wedstrijdformulier >>
Vanaf komend seizoen stapt de gehele zaalvoetbalsport over op het digitale wedstrijdformulier. In tegenstelling tot het veldvoetbal, dat gebruik maakt van het digitale wedstrijdformulier in Sportlink club, gaat het zaalvoetbal werken met een mobiel digitaal wedstrijdformulier (mDWF). Oftewel, een app op de smartphone of tablet.
19-05-2016
Pubquiz >>
Op 28 Mei is het zover. Dan wordt in de Marktizcht te Marum de 1e editie van de Futsal Marum Pubquiz georganiseerd! Deze quiz zit boordevol vragen over onder andere Futsal Marum, muziek, Marum, voetbal en vele andere items. Film- en geluidsfragmenten worden afgewisseld met een hoop pittige vragen voor de echte kenners!
13-05-2016
24 juni 2016 Top Toernooi Drs Vijfje >>
Voor de 11 e keer organiseert G.S.F.V Drs. Vijfje het Top Toernooi. Dit jaar compleet anders, een TOP toernooi met een regionaal karakter met teams uit de Eerste Divisie, Topklasse en de beste teams uit de hoofdklasse van de regio Noord. Zij zullen de strijd met elkaar aangaan om een prachtige prijs te winnen en natuurlijk voor de eer.
12-05-2016
Nieuwe ronde nieuwe kansen >>
Het seizoen 2015-2016 zit er bijna op, hoog tijd dus om ons rustig voor te bereiden op een nieuw seizoen. Een nieuw seizoen met een nieuwe trainer heeft ons doen besluiten om in mei een viertal instuiftraining te organiseren.
30-04-2016
Futsal Marum toont karakter >>
Door het behalen van de 1e periodetitel in Topklasse F mochten de groenzwarten in de nacompetitie strijden voor een plek in de 1e Divisie. In deze nacompetitie voor promotie/handhaving 1e divisie KNVB Zaalvoetbal stond vrijdag 29 april de eerste ontmoeting van de tweestrijd tegen Arentsburg op het programma.
30-04-2016
Futsal Marum neemt afscheid van Andy de Jong >>
Vrijdag 29 april voorafgaand aan de nacompetitiewedstrijd Futsal Marum 1 tegen Arentsburg 1 werd Andy de Jong door het bestuur en de spelers in het zonnetje gezet. Na 3 mooie seizoenen in de Topklasse waarvan het behalen van de 1e periodetitel dit seizoen het hoogtepunt was neemt Andy de Jong afscheid als hoofdtrainer van Futsal Marum.
28-04-2016
Futsal Marum PubQuiz >>
Vrijdag 28 Mei is het zover. Op deze zaterdagavond organiseren wij voor het eerst een Pubquiz in bij onze stersponsor Café Marktzicht in Marum. Grappige, lastige en doordachte vragen zullen elkaar afwisselen in een pubquiz met thema’s rondom de geschiedenis van de club, voetbal en andere randzaken.
26-04-2016
Futsal Marum maakt zich op voor promotiewedstrijden >>
Omdat de tweede seizoenshelft voor Futsal Marum teleurstellend is verlopen, zou je bijna denken dat de Marumers een anonieme rol hebben gespeeld in de Topklasse F dit seizoen. Echter was dit de eerste helft van het seizoen wel anders. Voor het eerst in de historie van haar bestaan wist Futsal Marum een periodetitel in de Topklasse te behalen, door bijna ongeslagen de heenwedstrijden van dit seizoen door te komen.
23-04-2016
Koningsspelen 2016 >>
Op vrijdag 22 april werden, inmiddels voor de vierde keer, in heel Nederland de Koningsspelen gehouden. Dit is een initiatief van koning Willem Alexander met als doel om alle basisschoolleerlingen te laten zien hoe belangrijk én leuk het is om samen te sporten.
12-04-2016
Erik Donker nieuwe hoofdtrainer van Futsal Marum >>
Marum – Het bestuur van Futsal Marum is uitermate verheugd en trots te kunnen mededelen dat het erin is geslaagd om Erik Donker te contracteren als hoofdtrainer voor het seizoen 2016-2017. Deze week bereikte het bestuur van de Marumse club overeenstemming met de ervaren oefenmeester uit Drachten, op locatie bij hoofdsponsor De Kruisweg werd maandagavond een éénjarig contract ondertekend. De 56-jarige inwoner van Drachten bleek voor het bestuur de ideale kandidaat om Andy de Jong op te volgen.
22-03-2016
Futsal Marum 2 maakt zich klaar voor halve finale KNVB beker >>
Voor Futsal Marum 2 staat er een belangrijke week voor de deur. Aanstaande vrijdag 25 maart speelt het namelijk om 21:00 uur thuis de halve finale voor de KNVB Beker district Noord. Dat het team dit heeft gehaald, is een prestatie van formaat. Het is namelijk de KNVB beker voor de niveaus 1e klasse, Hoofdklasse en Topklasse (landelijk niveau). Futsal Marum 1 is als Topklasser reeds uitgeschakeld in de beker, Futsal Marum 2 (hoofdklasse)zit dus echter nog in het toernooi en wel in de halve finale.
18-02-2016
Succesvolle weken voor Futsal Marum 2 >>
Futsal Marum 2 plaatst zich voor de halve finale van de Noordelijke districtsbeker en krijgt kolkende sporthal De Meet in Bellingwolde stil..
16-02-2016
Futsal Marum zoekt nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen >>
Het bestuur van Futsal Marum is voor seizoen 2016-2017 op zoek naar een hoofdtrainer/coach voor de selectie. Het vlaggenschip komt uit in de Topklasse F en mag aan het eind van het huidige seizoen in de nacompetitie nog strijden voor promotie naar de 1e divisie.
10-02-2016
Cupfighters Futsal Marum 2 strijden vrijdag voor plek bij de laatste 4 >>
Deze week staan de kwartfinales van de noordelijke beker op het programma. Futsal Marum 2 neemt het vrijdag om 20.00uur in eigen huis op tegen de koploper uit de Hoofdklasse I, Futsal Cambuur 1. Inzet van deze ontmoeting is een plek bij de laatste vier.
03-02-2016
Wedstrijdschema 11e Futsal Marum Bedrijventoernooi bekend >>
12 deelnemende bedrijven tijdens de 11e editie van het Futsal Marum Bedrijventoernooi! Wie gaat er met de felbegeerde wisselbokaal aan de haal?
20-01-2016
Regioderby Futsal Marum ontvangt Futsal Dragten >>
In deze verschrikkelijk koude periode van het jaar is het goed dat er zaalvoetbal is. Niks bij min 5 klappertandend op een afgelegen kunstgrasveld een schaduwprogramma afwerken, maar in een lekkere warme hal, vol aan de bak voor de competitie. En warm belooft het te worden in De Holten aankomende vrijdag. Hier staat namelijk een huize regioderby op het programma als Futsal Marum het altijd sterke Futsal Dragten ontvangt in de Groene Kathedraal.
10-01-2016
Cupfighters Futsal Marum 2 bereiken laatste 8 >>
Op vrijdag 15 januari 2016 moesten we aantreden in de achtste finales van het bekertoernooi. Exstudiantes 1 was de tegenstander en tevens de trotse koploper in hoofdklasse H, in de competitie werd thuis met 4-7 verloren van de Ex Studenten, dus dit was de ideale manier om revanche te nemen voor die nederlaag.
06-01-2016
Inschrijving Bedrijvenzaalvoetbaltoernooi sluit 10 januari >>
Futsal Marum organiseert zaterdag 6 februari 2016 de 11e editie van het Bedrijven(zaal)voetbaltoernooi. Het toernooi heeft zijn oorsprong in het jaar 2004 en is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement geworden. Sponsoren kunnen zich nog inschrijven tot 11 januari.
22-12-2015
Futsal Marum blaast FM TV nieuw leven in >>
U heeft het een tijdje zonder Futsal Marum TV moeten stellen. Gelukkig kunnen wij u melden dat FM TV nieuw leven in is geblazen. Hetzelfde idee in een nieuw jasje, zoals u van onze vereniging gewend bent gemaakt met een knipoog. Met live commentaar van Erik Ten Napel en Arno Mulder. We wensen u veel kijkplezier!
21-12-2015
Futsal Marum 2 wint van ZZVV 1 en gaat als middenmoter de kerst in >>
Vrijdag 18 december moest Futsal Marum 2 in De Holten aantreden tegen suptopper ZZVV 1 De wedstrijd komt een week na de onnodige nederlaag tegen Bedum 2. Vooraf werd dan ook maar één woord in de mond genomen: revanche.
19-12-2015
Andy de Jong verlaat Futsal Marum na dit seizoen >>
MARUM – Andy de Jong stopt aan het einde van het seizoen als hoofdtrainer van Futsal Marum. Dat heeft hij afgelopen week kenbaar gemaakt bij het bestuur van Futsal Marum. ‘Het zijn drie geweldige jaren geweest’, vertelt Andy. ‘Maar ik heb het momenteel erg druk met mijn eigen koeriersbedrijf en natuurlijk mijn passie voor Indoorsoccer Noord.’
14-12-2015
Futsal Marum Bedrijvenzaalvoetbaltoernooi 2016 >>
Futsal Marum organiseert zaterdag 6 februari 2016 de 11e editie van het Bedrijven(zaal)voetbaltoernooi. Het toernooi heeft zijn oorsprong in het jaar 2004 en is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement geworden. Na een spannende, sportieve maar bovenal gezellige avond mocht Rekavo vorig jaar tijdens de jubileumeditie de felbegeerde wisselbokaal in ontvangst nemen.
12-12-2015
Futsal Marum herstelt zich van flater en pakt de eerste periodetitel >>
Na de ontzettende zeperd thuis tegen Emmeloord, moesten de jonge Marumers afreizen naar het alom gerespecteerde zvv REUZ. In de aanloop naar de wedstrijd werd afgelopen woensdag duidelijk dat concurrenten Emmeloord en Bedum niet van elkaar wisten te winnen en dus lag er een goede kans om een week na de kansloze nederlaag tegen Emmeloord, toch weer uit te lopen op de naaste concurrenten.
12-12-2015
Futsal Marum 2 in eigen huis onderuit tegen SV Bedum 2 >>
Een week na de glorieuze overwinning op Schattenberg stond vandaag Bedum op het programma voor de heertjes van Futsal Marum 2. Krijger Derk Veenstra en feanfan Ewart Ottema waren vandaag afwezig. Daarentegen maakte Youri Wernet zijn rentree in het groen zwarte van Futsal Marum 2.
06-12-2015
Futsal Marum 2 boekt belangrijke overwinning op Schattenberg >>
Waar Futsal Marum de laatste weken het goede spel niet kon omzetten in een overwinning vielen afgelopen vrijdag alle puzzelstukjes in elkaar. Uit in Assen waren de mannen van coach Wico Besling met 2-4 te sterk voor Schattenberg 1.
05-12-2015
Futsal Marum lijdt zware nederlaag in eigen huis >>
MARUM – Vrijdagavond speelde de koploper in de Topklasse F Futsal Marum tegen de nummer 3 Futsal Emmeloord. Wat op papier een topwedstrijd leek, viel in de werkelijk toch tegen voor Marummers.
02-12-2015
Futsal Marum 2 koning van gelijke spelen >>
Futsal Marum 2 grossiert dit seizoen in gelijke spelen. Van de negen gespeelde wedstrijden in Hoofdklasse H bleven er vijf onbeslist. Enerzijds is de ploeg dus moeilijk te kloppen, anderzijds blijken de mannen van coach Besling (nog) niet in staat wedstrijden over de streep te trekken. Na negen speelrondes in Hoofdklasse H staat Futsal Marum met 11 punten op de 7e plaats.
01-12-2015
Harry Buiter Meubelspuiterij verbindt zich aan Futsal Marum >>
De kosten om een vereniging in de benen te houden zijn de laatste jaren behoorlijk gestegen. Zo ook voor zaalvoetbalvereniging Futsal Marum, te denken hierbij valt bijvoorbeeld aan afdrachten aan de KNVB en zaalhuur.
01-12-2015
Regelrechte topper in De Holten Futsal Marum ontvangt Emmeloord >>
Na een aantal weken rust te hebben gehad in de competitie, is er voor Futsal Marum geen tijd om rustig aan de draad weer op te pakken. Aanstaande vrijdag komt namelijk nummer drie op de ranglijst, SC Emmeloord, op bezoek. Door de kenners vooraf bestempeld als dé titelfavoriet met op papier het sterkste team van de competitie. Een flinke test voor de mannen uit Marum.
10-11-2015
Futsal Marum blijft zonder sprankelend voetbal ongeslagen >>
Futsal Marum behoud tegen Futsal Winsum de ongeslagen status. Door een doelpunt van Jacob-Roelf de Wit vlak voor tijd staan de mannen van coach Andy de Jong nog altijd bovenaan in de Topklasse.
08-11-2015
Futsal Marum 2 moet wederom de punten delen >>
Op maandag 2 november stond de wedstrijd tegen De Griffioen 1 op het programma. Voorafgaand aan deze wedstrijd bezette Marum met 6 behaalde punten de 8e plek in de hoofdklasse H en met 5 punten meer stond De Griffioen op de 2e plek. Omdat het verschil maar 5 punten is, kon Futsal Marum 2 aanhaken bij de subtop en bij verlies was het vooralsnog veroordeeld tot een plaatsje bij de middenmoot.
06-11-2015
Futsal Winsum op bezoek in Groene Kathedraal >>
vrijdag 6 november - Koploper Futsal Marum hervat de competitie en treft de nmr 6 Futsal Winsum in de Topklasse F. Door de uitschakeling in de KNVB beker tegen Schattenberg 1 kan de ploeg van Andy de Jong zich vanaf nu volledig richten op de competitie.
20-10-2015
Futsal Marum behoud ongeslagen status en blijft koploper >>
De groen-zwarten uit Marum kennen een ongekend goede seizoenstart. Al zes wedstrijden op rij is de ploeg van coach Andy de Jong ongeslagen in de Topklasse F. Afgelopen vrijdag bleek ook Drs. Vijfje niet opgewassen tegen het in bloedvorm verkerende Marum. Marum wist in DE (studenten)stad van Nederland vrij eenvoudig te winnen met 0-5. Er gaat niets boven Marum...
14-10-2015
Futsal Marum hoopt ongeslagen te blijven >>
Na de thriller van vorige week waarin Futsal Marum net tekort kwam om de winst tegen mede-koploper Bedum binnen te halen en een puntendeling het gevolg was, staat deze week het lastige uitduel met Drs. Vijfje op het programma. De mannen van Coach De Jong zijn na vijf wedstrijden nog steeds ongeslagen en hopen deze reeks in Groningen voort te kunnen zetten.
08-10-2015
Koplopers Topklasse F ontmoeten elkaar in De Holten >>
Futsal Marum begint het nieuwe seizoen met een uitzonderlijk goede start. Na drie winstpartijen en een gelijkspel, en daarmee 10 behaalde punten, bezetten de mannen van coach De Jong de eerste plaats in de Topklasse F. Echter doet Bedum niet voor hun onder; ook zij hebben driemaal gewonnen en eenmaal gelijkgespeeld, wat ervoor zorgt dat beide ploegen gedeeld koploper zijn. Morgen staat dan ook de eerste echte topper op het programma, als beide ploegen elkaar in de Groene Kathedraal van Marum treffen.
05-10-2015
Futsal Marum en Bellingwolde in evenwicht >>
Na de makkelijk gewonnen bekerwedstrijd tegen TLC uit Leek, stond deze week de competitiewedstrijd tegen Bellingwolde op het programma. Dat deze pot beduidend lastiger zou gaan worden stond als een paal boven water. De ploeg uit Bellingwolde wist uit drie wedstrijden 6 punten te verzamelen en dat zijn er twee meer dan Futsal Marum 2.
29-09-2015
Futsal Marum 2 doet goede zaken in de beker >>
Afgelopen week werd de competitie onderbroken voor een beker-wedstrijd. zvv Reuz 1 werd vooraf als favoriet gezien in de poule. De ploeg uit Vries heeft zich echter teruggetrokken waardoor Marum een goede kans maakt om de knock-out fase te bereiken. Vrijdag 25 september stond de eerste hindernis, in de vorm van een uitwedstrijd in Leek tegen TLC 1, gepland.
28-09-2015
Futsal Marum 2 onderuit in Winschoten >>
Vrijdag 18 september - Er stond wederom een verre uitwedstrijd op het programma voor de mannen van coach Wico Besling. Om 20:00 in Winschoten tegen het 2e van WMC. Daniel Jonker en Jordy Swieringa ontbraken helaas vanwege blessures.
25-09-2015
KNVB Bekervoetbal >>
De competitie wordt deze week onderbroken voor de KNVB-Beker. Helaas komt het vlaggenschip niet in actie, tegenstander SVMH heeft zich deze week teruggetrokken. Ook de Youngsters van Futsal Marum 3 hebben een week rust wegens afzeggen van tegenstander ACV 4. Alle overige teams komen vanavond wel in actie. Futsal Marum 4 en 5 spelen een thuiswedstrijd, Futsal Marum 2 en 6 spelen uit.
16-09-2015
Futsal Marum en Foto Boezerooy werken creatief samen >>
MARUM – U kent ze wel, die teamfoto’s, elk jaar dezelfde! Spelers op de voorste rij gehurkt en moeten de handen op de bovenbenen leggen. De spelers op de tweede rij moeten kaarsrecht staan met de handen op de rug. En de coach mag staan of zitten in afwijkende kledij aan weerskanten of op de achterste rij.
14-09-2015
Vermakelijke wedstrijd met anticlimax voor Futsal Marum 2 >>
Na de knappe handhaving van Futsal Marum 2 vorig jaar, is voor het seizoen 2015-2016 de selectie behoorlijk op de schop gegaan. Vertrokken zijn Jakob Roelf de Wit & Stephan Latuputty ( beide naar FM1) en Youri Wernet (gestopt). Hiervoor in de plaats zijn er jonge talenten aangetrokken in de vorm van Joeri Schuiling, Ewart Ottema en Rogier van der Ploeg. Daarnaast is Christian Bron overgekomen van Futsal Marum 3.
14-09-2015
Futsal Marum goed van start in Topklasse >>
Het vlaggenschip van onze mooie vereniging is goed gestart in de Topklasse. Voor het 3e jaar op rij komen de mannen van coach Andy de Jong uit op landelijk niveau en we mogen onszelf inmiddels een stabiele factor in de Topklasse noemen. Toch blijft het elk seizoen weer afwachten, hoe staan we ervoor?
28-08-2015
Definitieve teamindeling bekend gemaakt >>
De definitieve teamindeling van de selectie is bekend. De technische commissie heeft de splitsing tussen de selecties van FM 1, FM 2 en FM 3 gemaakt. Hoofdverantwoordelijke hiervoor is Andy de Jong (FM1). Ondersteunend hierin zijn Wico Besling (FM 2), Daniel Dongstra als voorzitter en Mart Hoekstra als bestuurslid. Klik op 'lees meer' voor de indeling.
25-08-2015
De bal gaat weer rollen >>
De zomer was lang, de zomer was heerlijk, wat een vrije tijd en al die zonneschijn… Maar de bal gaat weer rollen, het is tijd voor een nieuw seizoen! De selectie (FM 1,2 en 3) is al sinds 5 augustus begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. En deze week is het de beurt aan de overige teams van Futsal Marum. Vrijdag vanaf 19.00 starten we met een heerlijk avondje Futsal Marum. Benieuwd naar het speelschema voor de komende weken? Klik gauw op 'lees meer' voor een overzicht..
24-08-2015
MaRun >>
Op zaterdag 12 september vindt de MaRun plaats. De MaRun is een sponsorloop waarbij de opbrengst naar de ‘Voedselbank Westerkwartier’ gaat. De sponsorloop is voor zowel kinderen als volwassenen en wordt gehouden bij de vijver achter het gemeentehuis in Marum.
19-08-2015
Futsal Marum loot onderonsje met REUZ en Schattenberg >>
Zowel Futsal Marum 1 als 2 nemen het in de voorronde van de KNVB Beker op tegen zvv REUZ en Schattenberg. Onze buren uit Nuis en Leek maken de poule-indeling compleet. De eerste speelronde in de strijd om de felbegeerde beker is op 25 september. Het vlaggenschip neemt het die avond in eigen huis op tegen SVMH 1, Futsal Marum 2 speelt uit in Leek tegen TLC 1. Klik op 'lees meer' voor een overzicht van alle teams.
18-08-2015
Indeling competitie bekend >>
De competitie-indeling zaalvoetbal voor het seizoen 2015-2016 is bekend. Het vlaggenschip komt wederom uit in de Topklasse F. Futsal Marum 2 is dit jaar ingedeeld in de andere noordelijke hoofdklasse (H). Daarnaast gaan Futsal Marum 3 en 4 samen de strijd aan in de 2e klasse en mogen Futsal Marum 5 en 6 het wederom laten zien in de 4e klasse. Klik op 'lees meer' voor een volledig overzicht van de competitie-indeling.
14-08-2015
Wijziging programma voorbereiding >>
Helaas hebben enkele tegenstanders aangegeven geen team op de been te krijgen voor de reeds geplande oefenwedstrijden. Gelukkig hebben we vervangende teams kunnen vinden. Klik op 'lees meer' voor een bijgewerkt overzicht van de voorbereiding.
04-08-2015
Clubblad is onderweg >>
Ook zo benieuwd hoe de FMers de zomer zijn doorgekomen? Wat er is gebeurd in Oostduinkerke tijdens FM On-Tour? En wie de uiteindelijke winnaar van de Doelpuntenmachine is geworden? Vanaf deze week bent u weer helemaal op de hoogte van alle ins en outs. Namens de redactie wensen wij u veel leesplezier.
03-08-2015
Nieuw seizoen van start >>
Het is augustus, dat betekend dat het nieuwe seizoen bijna weer van start gaat. We hebben een mooie voorbereiding gepland. Alle wedstrijden worden thuis in onze groene kathedraal gespeeld. We sluiten de voorbereiding gezellig af met een avondje Futsal Marum op vrijdag 28 augustus en de Pre-Season Barbeque op zaterdag 29 augustus. Klik op 'lees meer' voor een overzicht van het programma.
29-07-2015
Gezellige barbeque om seizoen goed te beginnen >>
Op zaterdag 29 augustus organiseert Futsal Marum de traditionele Pre-Season barbecue. Vaste locatie van dit evenement is al sinds jaar en dag de schitterende tuin van Piet en Anja Laturiuw. Het is inmiddels vaste prik geworden dat de zaalvoetballiefhebbers van Futsal Marum in grote getalen langskomen voor een gezellige avond.
22-07-2015
Jaarlijkse Nieuwsbrief >>
We hebben de digitale nieuwsbrief, met daarin alle informatie over seizoen 2015-2016, via de mail naar alle leden verstuurd. Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan hebben we waarschijnlijk geen of een verkeerd e-mailadres in onze ledenadministratie staan. Mail even je juiste e-mailadres naar info@futsalmarum.nl Je zult dan alsnog de nieuwsbrief ontvangen en wij zullen jouw (juiste) e-mailadres opnemen in onze administratie. Alvast bedankt!
03-07-2015
Futsal Marum 1 ook volgend seizoen in Topklasse F >>
De KNVB heeft de indeling voor de Eredivisie, 1e divisie & Topklasse bekend gemaakt. De indeling voor de overige niveaus is nog in concept en niet definitief. Klik op lees meer voor de indeling van Topklasse F.
29-06-2015
Van de bestuurstafel >>
Het is inmiddels eind juni en het zomerweer lijkt nu eindelijk zijn intrede te hebben gedaan. De intrede van het zomerweer betekend automatisch dat het zaalvoetbalseizoen erop zit. Om het cliché maar van stal te halen, wat gaat zo’n seizoen snel voorbij!
12-06-2015
Futsal Marum op Facebook >>
Dat zaten we natuurlijk al lang. Maar door nieuwe regels is ons oude account verwijderd. Daarom hebben we een nieuwe pagina!
24-04-2015
Koningsspelen Marum 2015 >>
Burgemeester Henk Kosmeijer heeft vrijdag 24 april op de velden van SV Marum de aftrap van de Koningsspelen in Marum verzorgd, ook dit jaar weer groots opgezet. Na deze opening verzorgde streetdancevereniging SDM voor alle scholieren de Koningsdans als warming-up.
14-04-2015
Futsal Marum 2 wint OP Urk >>
Jongstleden vrijdag 10 april 2015 stond er een uitwedstrijd op het programma we moesten aantreden OP Urk tegen de plaatselijke grootmacht. De wedstrijd was een half uur vervroegd omdat het eerste elftal van Urk de bekerfinale speelde in en tegen Emmeloord. (Emmeloord won met 2-1 maar dat terzijde).
01-04-2015
Futsal Marum 2 vergeet zichzelf te belonen >>
Op vrijdag 27 maart stond de belangrijke uitwedstrijd tegen titelkandidaat Futsal Heerenveen op het programma voor de mannen van coach Wico Besling. Belangrijk omdat Marum zich nog niet veilig heeft gespeeld in Hoofdklasse I.
26-03-2015
Leegstromende ziekenboeg levert Marum punten op >>
Een glimmende coach luisterend naar de naam Andy de Jong na de wedstrijden Futsal Marum - Futsal Emmeloord en Futsal Marum contra Futsal Dragten. Spectakel in de groene Kathedraal mag je gerust stellen na 2 wedstrijden in korte tijd.
23-03-2015
Futsal Marum vs Futsal Dragten >>
Vanavond, anders dan u van ons gewend bent, een thuiswedstrijd van Futsal Marum 1 op maandagavond. Het betreft een inhaalwedstrijd voor de competitie (Topklasse F). Om 21:15 wordt er afgetrapt in de Groene Kathedraal.
16-03-2015
Futsal Marum blijft lijden onder blessuregolf >>
Futsal Marum speelt op woensdagavond in Leeuwarden tegen Leovardia zijn 16de competitie wedstrijd. Leoavardia is de tegenstander en moet punten pakken om erin te blijven, Futsal Marum is safe voor dit seizoen en speelt nog zijn verplichte potjes lijkt het wel.
10-03-2015
Futsal Marum en De Herauten in evenwicht >>
Drie dagen na de overwinning op SVMH stond de volgende wedstrijd voor de equipe van Futsal Marum 2 op het programma. Op een maandagavond moest er aangetreden worden tegen De Herauten uit Bergum.
09-03-2015
Futsal Marum geveld door topschutter Patrick Steenbergen >>
Futsal Marum speelde vanavond zijn competitiewedstrijd in Vries tegen de brigade van de aimabele coach Mike Baalmans van zvv Reuz in sporthal El Campo.
07-03-2015
Futsal Marum in enerverende derby langs SVMH >>
Na de teleurstellende wedstrijd van vorige week tegen zvv Delfzijl waren de mannen van W. Besling er vandaag op gebrand om een betere pot op de mat te leggen. Vandaag stond de beladen streekderby tegen svmh op het programma en dit was een mooie aangelegenheid om zich te revancheren. Het degradatiespook blijft Futsal Marum 2 achtervolgen en dus kon er vandaag tegen naaste concurrent svmh worden gesproken van een echte 'zes punten wedstrijd'.
03-03-2015
Gehavend Futsal Marum niet opgewassen tegen Emmeloord >>
Vrijdag 27 februari reisden de mannen van coach Andy de Jong af naar Emmeloord om tegen Futsal Emmeloord de degens te kruisen voor de competitiewedstrijd Topklasse F in de prachtige Bosrandhal.
26-02-2015
Futsal Marum ook dit jaar weer On Tour >>
Met de slogan "Futsal Marum On Tour” zullen we ook dit jaar weer met een gezellige club mensen afreizen naar het buitenland voor een internationaal avontuur. Dit jaar is er gekozen voor weer een geheel nieuwe bestemming, Oostduinkerke aan zee! Een prachtig park gelegen aan de Belgische kust, ongeveer 420 kilometer van Marum. Van vrijdag 12 juni tot en met maandag 15 juni 2014 verblijven we in prachtige bungalows van Sunparks.
23-02-2015
Futsal Marum laat onnodig punten liggen in eigen huis >>
Vanavond spelen de mannen van coach Andy de Jong en hoofdsponsor de Kruisweg in Marum een belangrijke competitiewedstrijd tegen Futsal Bedum. Als Futsal Marum de aansluiting wil houden in de competitie, met de kopgroep, moet er vanavond gewonnen worden tegen Futsal Bedum in de Holten.
19-02-2015
Futsal Marum doet goede zaken tegen Futsal Heerenveen >>
Het is weer vrijdag en de mannen van Futsal Marum 2 mogen weer aan de bak. Er staat een belangrijke wedstrijd op het programma voor coach Wico Besling. Er moet namelijk gewonnen worden om afstand te nemen van de onderste 2.
07-02-2015
Futsal Marum dames instuiftraining >>
Futsal Marum is voornemens om voor het seizoen 2015-2016 een dames team op te starten! Vrijdag 20 februari aanstaande organiseert Futsal Marum een dames instuiftraining.
07-02-2015
Futsal Marum 2 opnieuw onderuit in Hoofdklasse I >>
Vrijdag 6 februari stond voor Futsal Marum 2 een uitwedstrijd tegen WMC 2 in Winschoten op het programma. Een belangrijke wedstrijd in de strijd om degradatie in Hoofdklasse I te ontlopen.
06-02-2015
Futsal Marum pakt wederom winst in Topklasse F >>
Futsal Marum ook in uus Heitelan vanavond de winnaar tegen Blauw Wit 34 Leeuwarden. Een door de weekse wedstrijd van Futsal Marum tegen Blauw Wit 34 uit Leeuwarden en niet op de favoriete vrijdagavond.
03-02-2015
Futsal Marum met uiterste krachtsinspanning langs Real Camaradas >>
Vrijdagavond 30 januari speelt Futsal Marum van hoofdsponsor de Kruisweg Marum een spectaculaire pot futsal tegen angstgegner Real Camaradas uit Zuidhorn. De hal is wederom geweldig gevuld met liefhebbers en supporters van Futsal Marum. Ook met kader van meerdere clubs en mensen die gezellig even futsal willen kijken!
24-01-2015
Rekavo wint 10e Bedrijventoernooi >>
Het Futsal Marum bedrijventoernooi is een initiatief om de sponsoren van de vereniging 'iets terug te geven' voor hun sponsoring in het afgelopen jaar. Een tiental bedrijven maakten graag gebruik van deze uitnodiging. Rekavo, Rabobank, Frietfavoriet, Foto Boezerooij en Linker Auto’s (allen poule A), Kruisweg Marum, Andy de Jong Koeriersdiensten, De Leeuw / Allure Combinatie, Elshof Agro Holding en De Nieuwe Band (allen poule B) vormden het deelnemersveld voor de 10e editie van het Futsal Marum Bedrijventoernooi.
23-01-2015
Terechte zege Futsal Marum in Winsum >>
De Reporter heeft in goed overleg de pen éénmalig overhandigd aan Johan Staal van Puurvoetbalonline. Goede bekenden van elkaar en beide een passie voor voetbal.
20-01-2015
Futsal Marum uit de beker na mooie sportieve uitwedstrijd tegen Emmeloord >>
Futsal Marum had zich bij de laatste 16 geschaard in de strijd om de beker en moest woensdag 14 januari aantreden tegen Emmeloord in de Bosbadhal aldaar.
15-01-2015
Wedstrijdschema Bedrijventoernooi bekend >>
In de beginjaren van Futsal Marum was het vaak een opgave voldoende deelnemende bedrijven te vinden. De laatste jaren is het echter vechten om een plekje. Met maar liefst tien bedrijven was het echter wel puzzelen om het speelschema rond te krijgen.
13-01-2015
Deelnemers 10e Futsal Marum Bedrijventoernooi bekend >>
10 deelnemende bedrijven tijdens de 10e editie van het Futsal Marum Bedrijventoernooi! Wie gaat er met de felbegeerde wisselbokaal aan de haal? Titelhouder Au-Pairs World Wide heeft te kennen gegeven dit jaar niet deel te nemen. Één ding is dus zeker, er komt een nieuwe titelhouder in 2015!
09-01-2015
Futsal Marum 1 geeft plek op finaledag OFK in laatste minuten uit handen >>
Het vlaggenschip speelde gisteren in poule H11 voor een plek op de finaledag van de Open Friese Kampioenschappen. Ondanks een goede start, 3-1 winst op v.v. G.A.V.C. en 4-1 winst op Waterpoort Boys is het Futsal Marum niet gelukt bij de eerste 2 te eindigen in poule H11.
24-12-2014
Futsal Marum boekt spectaculaire overwinning op late vrijdagavond >>
Niet zo vroeg deze ronde speelt Coach Andy de Jong met Futsal Marum zijn competitiewedstrijd tegen Futsal Rolde. Op de ranglijst 4 plekken verschil en 6 punten wat voor beide ploegen omhoog en omlaag veel verschil kan maken na deze pot.
20-12-2014
Bedrijventoernooi 24 januari 2015 >>
De 10e editie van het Futsal Marum Bedrijventoernooi vind plaats op zaterdag 24 januari 2015! Het Futsal Marum Bedrijventoernooi heeft zijn oorsprong in het jaar 2004 en is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement geworden. Alleen in het seizoen 2012-2013 werd het bedrijvenvoetbaltoernooi vervangen door een zaalvoetbaltoernooi van maar liefst 24 uur t.b.v. Stichting Spieren voor Spieren.
09-12-2014
VuurwerkMarum steunt Futsal Marum >>
Futsal Marum is dit jaar een unieke samenwerking aangegaan met VuurwerkMarum.Van elke Euro die we bij VuurwerkMarum besteden vloeit namelijk 10 cent naar de kas van onze vereniging. Dus van elke €10,00, €1,00.
08-12-2014
Futsal Marum Sfeeravond wederom groot succes >>
Zoals een ieder inmiddels weet is de succesformule bij uitstek van Futsal Marum juist de combinatie van het sportief/competitief klimaat met het gezellige vriendenklimaat. Daarom vond de activiteitencommissie van Futsal Marum het weer hoog tijd voor een feestje!
06-12-2014
Futsal Marum onder 19 naar Purmerend >>
Zaterdag 13 december organiseert Futsal4All de Futsal Talent Cup. Een toernooi voor spelers onder de 19 jaar. Vorige jaar was Futsal Marum ook van de partij, het deelnemersveld liegt er wederom niet om. Met gerenommeerde zaalvoetbalverenigingen als AORC / Lebo Vastgoed en CFE mogen we gerust spreken van een TOP-toernooi.
02-12-2014
Futsal Marum vist achter het net tegen Urk >>
Wat had de club met zijn mensen zich er een andere voorstelling van gemaakt voor aanvang van de wedstrijden. De dubbel in de groene kathedraal moest een mooie kraker worden met als het even kon punten voor Futsal Marum 1 en Futsal Marum 2.
02-12-2014
Futsal Marum 2 onderuit tegen Urk 2 >>
Futsal Marum 2 doet het tot nog toe alleraardigst in de Hoofdklasse I. Vorig seizoen eigenlijk gedegradeerd (maar met dispensatie erin gebleven), ligt de doestelling dit jaar primair bij handhaving. Toch bleek dat er muziek in de nieuwe, jonge selectie zit.
28-11-2014
Deze week bij u op de mat >>
Deze week bij u op de mat... Marums best gelezen blad! Met nieuwe rubrieken; Patatje met, Whatsappen met en de coverstory "de tweede jeugd van Gerard Bandringa" De redactie van De Tweede Paal wenst iedereen veel lees plezier!
26-11-2014
Vrijdag tweeluik tegen zvv Urk in Sportcentrum De Holten >>
Vrijdagavond 28 november spelen Futsal Marum 1 en Futsal Marum 2 tegen respectievelijk Zvv Urk 1 en Zvv Urk 2 hun competitie wedstrijden in sporthal de Holten. Een mooie tweeluik tegen het meest bekende vissersdorp uit Nederland. Futsal Marum speelt een dubbel tegen Urk met het eerste enhet tweede team. De mannen van Op Urk, ook wel Polderbewoners genoemd, doen het voortreffelijk in de competitie.
18-11-2014
Poule indeling Timpaan Welzijn OFK 2015 bekend >>
De poule indeling van de Open Friese Kampioenschappen is bekend. Futsal Marum is wederom met twee teams goed vertegenwoordigd op dit prestigieuze toernooi. Een uniek toernooi door het grootst aantal deelnemende verenigingen van Noord Nederland.
11-11-2014
Futsal Marum begaat uitglijder tegen De Griffioen 1 >>
Na de uitstekende winstpartij op de tot dan toe ongeslagen koploper De Herauten op vrijdag, stond op maandag 10 november de lastige uitwedstrijd tegen De Griffioen uit Oosterwolde op het programma. Voor de mannen van Futsal Marum 2 de uitgelezen mogelijkheid om hun goede vorm te behouden en ook eens buitenshuis te etaleren; thuis worden de 3 punten vaak behouden, waar het in de uitwedstrijden veel moeilijker blijkt om de volle buit mee naar Marum te nemen.
10-11-2014
Futsal Marum wederom winnaar in de Groene Kathedraal >>
Futsal Marum in de kolkende groene Kathedraal wederom winnaar in een fantastische partij tegen een sterk spelend Leovardia.
08-11-2014
Futsal Marum 2 de baas in eigen huis >>
Vrijdag 7 november mochten de mannen van Futsal Marum 2 weer aan de bak in de Hoofdklasse I. Vorige week werd in eigen huis Exstudiantes verslagen met 4-3, een uitstekende generale voor de topper tegen koploper De Herauten.
07-11-2014
Leovardia op bezoek in Sportcentrum De Holten >>
Futsal Marum speelt vrijdag 7 november zijn zevende wedstrijd van het seizoen in sporthal De Holten tegen Leovardia uit Leeuwarden. Voor beide ploegen is het een première want nooit eerder kwamen ze elkaar tegen in een competitie, vriendschappelijk of bekerduel.
03-11-2014
Futsal Marum door in de beker na spectaculaire winst op SVMH 1 >>
De laatste wedstrijd van de poule, een mooie derby tegen de vrienden uit Niebert van SVMH. Futsal Marum strijd in een poule met SVMH, ONR en Leekster Eagels om een plek in de volgende ronde van de KNVB Beker district Noord.
01-11-2014
Futsal Marum 2 ondanks winst uitgeschakeld in de beker >>
Na het echec van vorige week tegen svmh waren de mannen van coach Wico Besling er op gebrand om vandaag een beter resultaat neer te zetten. Dit moest gaan gebeuren tegen de ex studenten van Exstudiantes 1.
30-10-2014
Bekervoetbal in Sportcentrum De Holten >>
Morgenavond vier thuiswedstrijden in Sportcentrum De Holten! Het vlaggenschip neemt het om 20:00 op tegen SVMH 1, een echte derby dus! Vorige week verloor Futsal Marum 2 nipt in Leek van deze ploeg, we zijn benieuwd hoe de mannen van Andy de Jong het er vanaf brengen tegen onze buren uit Nuis/Niebert.
27-10-2014
Futsal Marum 2 onderuit in spannende wedstrijd tegen SVMH 1 >>
Svmh kent een goeie start aan de competitie en staat dan ook op de 2e plek. Voor de mannen van Wico dus een lastige pot op het programma.
27-10-2014
Kooistra nieuwe stersponsor Futsal Marum >>
Sinds eind vorig seizoen heeft Dennis Kooistra van Kooistra Auto’s zijn naam verbonden als Stersponsor aan Futsal Marum. Hoog tijd dus om Dennis en zijn bedrijf aan u voor te stellen.
26-10-2014
Futsal Marum en zvv REUZ in evenwicht >>
Futsal Marum,vrijdagavond een groot spektakel met vooral veel fantastich publiek maar ook geweldig futsal en prima derde helft!!
24-10-2014
Vrijdagavond zaalvoetbalavond >>
Sporthal de Holten verheugt zich op de wedstrijd van vanavond omdat er een geweldige tegenstander op bezoek komt. zvv Reuz is een mooie Futsalclub uit Vries die in 2000 is opgericht en via de 1e en hoofdklasse sinds het seizoen 2012-2013 in de Topklasse speelt. Daarnaast spelen ook Futsal Marum 3, 4 en 5 een thuiswedstrijd. Genoeg reden dus om vanavond de Groene Kathedraal te bezoeken.
21-10-2014
Futsal Marum 2 onderuit tegen 1e klasser Futsal Winsum 2 >>
Vrijdag stond de 2e bekerwedstrijd op het programma voor de mannen van coach Wico Besling. Op 26 september werd de 1ste gewonnen met 7-3 van De Heracliden 1. Bij winst zou Marum zo goed als zeker verzekerd zijn van een plek in de volgende ronde.
20-10-2014
Mooi affiche valt ondanks winst enigszins tegen >>
Vrijdagavond 17 oktober, bekerwedstrijd tussen Futsal Marum en de Leekster Eagles 2 in de groene Kathedraal. U mag best weten dat ik en velen met mij ons hadden verheugd op een mooie spectaculaire wedstrijd. Meerdere spelers bij Futsal Marum van hoofdsponsor de Kruisweg in Marum hebben een Eagles verleden en dat geeft altijd iets extra's in een derby als deze.
13-10-2014
Spannende wedstrijd in Sporthal de Beemden >>
Vrijdagavond 10 oktober plaats van handeling Sporthal de Beemden in Bedum, wedstrijd SV Bedum 1 tegen Futsal Marum 1, een pot van aanhaken, beetje bijblijven of afhaken.
10-10-2014
Geen thuiswedstrijd vanavond >>
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving wordt er vanavond niet gevoetbald in Sportcentrum De Holten. De wedstrijd Futsal Marum 2 - Futsal Heerenveen 1 gaat niet door. Volgende week bent u weer van harte welkom!
09-10-2014
Wederom een moeilijke opgave voor Futsal Marum 2 >>
Aankomende vrijdag maar één thuiswedstrijd in Sportcentrum De Holten, een wedstrijd die overigens wel de moeite waard is. Futsal Marum 2 ontvangt om 20:00 de gedoodverfde titelkandidaat Futsal Heerenveen 1. De ploeg van trainer/coach Henk Rozenberg heeft zich ten opzichte van vorig seizoen behoorlijk versterkt en staat momenteel op de 2e plaatst in Hoofdklasse I.
06-10-2014
ongeslagen WMC onderuit tegen Futsal Marum 2 >>
Vrijdag 3 oktober stond Futsal Marum 2 tegenover WMC 2. Onder leiding van coach Wico Besling was Futsal Marum 2 met 9-4 te sterk in eigen huis. Een knappe prestatie gezien de ongeslagen status van de gasten.
05-10-2014
Wederom een heerlijk spetterend avondje futsal in de Holten >>
Wat ons steeds veel deugd doet is altijd een volle bak als Futsal Marum een aantal wedstrijden thuis speelt in de Holten Arena.De sfeer ademt veel gezelligheid en de beleving van teams is bruisend. Het geeft de spelers dat lekkere gevoel van eigenlijk staan we al een half punt voor op onze tegenstander met de 10de of 11de man op de tribune hoe je het maar wilt noemen.
03-10-2014
Futsal Marum vs Blauw Wit >>
Vanavond speelt Futsal Marum 1 tegen Blauw Wit 34 uit Leeuwarden van coach Wilbert Koning. Blauw Wit 34 heeft een lastige start gehad tegen hele goeie tegenstanders waardoor de teller nog steeds op nul staat. Blauw Wit 34 is een bloeiende vereniging mag je stellen als je 11 teams in de competitie hebt. Voor een coach in principe keus zat dus. Blauw Wit 34 zal er veel aangelegen zijn om de punten mee te nemen dus naar Leeuwarden om van die nul af te komen..
29-09-2014
Futsal Marum wint nipt van ONR >>
Het is woensdagavond, we vertrekken naar de knusse sporthal, Sporthal Peize in Peize zo kan het ook natuurlijk. Even in de kantine sfeer en colombia proeven wat prima valt in meerdere opzichten. Coach Andy de Jong is met een behoorlijk gehandicapt team afgereisd naar Pais zoals de plaatselijke naam regelmatig luidt als we het over Peize hebben.
29-09-2014
Futsal Marum 2 wint eerste bekerwedstrijd >>
Vrijdagavond om negen uur werd er afgetrapt voor de eerste bekerwedstrijd van Futsal Marum 2. Het tweede is ingedeeld bij de Heracliden 1, Futsal Winsum 2 en Exstudiantes 1. Vandaag werd er thuis gespeeld tegen de Heracliden. De selectie werd vandaag versterkt door Daniel Laturiuw, Erwin Bandringa en Rick Snip.
22-09-2014
Futsal Marum gekraakt in sporthal Quick Silver S >>
Vrijdag 19 september was Real Camaradas van de aimabele trainer Bert Barelds in sporthal Quick Silver S de tegenstander van Futsal Marum. Marum heeft 3 uit 2 en Camaradas 0 uit 2 dus een wedstrijd van gaan we door of sluiten we aan mag je stellen. Onder leiding van scheidsrechter Kraak vangt de partij om 20.15 uur aan.
22-09-2014
Gehavend Futsal Marum komt te kort tegen Drs Vijfje >>
Deze vrijdagavond stond er voor Futsal Marum 2 om 22.00 uur een wedstrijd op het programma in Groningen en wel tegen de studenten van Drs Vijfje. Met 0 punten uit 2 wedstrijden waren de studenten gebrand op een overwinning tegen ons. Wij hadden 4 punten uit de eerste 2 wedstrijden behaald en wilden deze lijn graag voortzetten.
17-09-2014
WICO BEDANKT >>
Na 11 jaar voorzitter te zijn geweest van Futsal Marum, heeft Wico Besling te kennen gegeven het stokje over te willen dragen. Als grondlegger van de zaalvoetbalvereniging uit Marum heeft Besling 11 jaar lang ontzettend veel werk verricht en een belangrijke rol gespeeld voor zaalvoetbal in de Gemeente Marum.
14-09-2014
Grijpskerk en Marum delen de punten >>
Vrijdag 12 september stond Grijpskerk voor Futsal Marum 2 op het programma. In de voorbereiding werd er ook al tegen Grijpskerk gespeeld (5-3 winst) alleen waren toen beide selecties nog niet compleet. Dit was vandaag wel het geval, alleen Youri Wernet was afwezig wegens interlandverplichtingen en werd vervangen door Daniel Laturiuw.
14-09-2014
Een mooie avond in meerdere opzichten >>
Futsal Marum beleeft mooie avond in Sporthal de Holten met drie wedstrijden, 7 punten, lekker publiek en Wico Besling in de schijnwerper!
11-09-2014
Futsal Marum pre season barbeque zeer geslaagd >>
Op zaterdagavond 30 augustus werd weer de tradionele Futsal Marum barbecue gehouden. Vaste locatie van dit evenement is al sinds jaar en dag de schitterende tuin van Piet en Anja Laturiuw in Nuis. Toen Piet en Anja aan het begin van dit jaar werden benaderd of Futsal Marum weer met al haar leden en vrijwilligers langs zou mogen komen voor een lekker stukje vlees en een drankje, waren beiden meteen weer enthousiast.
10-09-2014
Futsal Marum wil vrijdag punten pakken >>
Vrijdag 12 september de eerste thuiswedstrijden voor Futsal Marum 1, 2 en 5 met aansluitend natuurlijk een gezellig avondje Futsal Marum.
09-09-2014
Indeling beker zaalvoetbal bekend >>
De KNVB beker indeling is bekend. Het is mogelijk dat er in de komende tijd nog wel een aantal wijzigingen kunnen plaatsvinden in de poules. Elk jaar worden er op een later tijdstip nog teams aangemeld en teruggetrokken. De bekercompetitie start in de week van 22 september met de poulefase. Benieuwd wie de tegenstanders van Futsal Marum zijn in de poulefase? Klik dan op 'lees meer'
07-09-2014
Futsal Marum met lege handen na eerste competitiewedstrijd >>
Vandaag of eigenlijk vanavond speelt Futsal Marum, de brigade van trainer Andy de Jong, zijn eerste competitie wedstrijd in Drachten tegen Futsal Dragten tegen de ploeg van de sympathieke trainer Erik Donker.
06-09-2014
Futsal Marum 2 goed van start >>
Futsal Marum 2 wint door vroege voorsprong eerste competitiewedstrijd van Bedum 2. Onder leiding van coach Wico Besling waren de groen-zwarten met 2-6 te sterk voor de Bedumers.
05-09-2014
Seizoen 2014 2015 is begonnen >>
Matchday! De voorbereiding zit erop, seizoen 2014-2015 gaat vanavond beginnen. Futsal Marum 5 mag zich nog een weekje langer voorbereiden op de competitiestart. Alle overige teams komen vanavond in actie. Klik op "lees meer" voor het volledige programma.
30-08-2014
Futsal Marum 6 heeft nieuwe tenues >>
Vrijdag 29 augustus zijn de nieuwe tenues van Futsal Marum 6 gepresenteerd aan het publiek. Na Futsal Marum 1 en 2 is nu ook Futsal Marum 6 te bewonderen in de nieuwe groen-zwarte tricots. Dankzij Fertilis Groenprojecten en Oro Bianco is nu de helft van de vereniging over op de uniforme standaard.
26-08-2014
Definitieve teamindeling bekend >>
Zoals elk jaar was het ook dit jaar weer een puzzel voor de TC om de teams in te delen. Gelukkig verkeerd Futsal Marum nog steeds in de luxepositie dat er meer vraag dan aanbod is. Hoewel de insteek is om zoveel mogelijk met alle wensen van de leden rekening te houden, houd deze luxepositie automatisch ook in dat wij soms mensen moeten teleurstellen. Toch denken we 6 leuke teams te hebben samengesteld!
25-08-2014
Futsal Marum heeft weer nieuwe trainingstops beschikbaar >>
De nieuwe FM trainingstop heeft een strak design die je kunt gebruiken voor trainen of wedstrijden. Vorig seizoen heeft Futsal Marum enkele bestelling gedaan bij onze Sterponsor Nienhuis Sport Marum. Toch willen we deze fantastische manier om de club uit te dragen nog eens onder de aandacht brengen.
23-08-2014
Futsal Marum verslaat Futsal Heerenveen >>
Het vlaggenschip van Futsal Marum trad vrijdag 22 augustus alweer aan voor hun 4e voorbereidingswedstrijd. Ditmaal kwam het vernieuwde Futsal Heerenveen van Henk Rozenberg op bezoek. Deze ploeg wil zo snel mogelijk naar de topklasse. Ze moeten zich eerst laten gelden in de Hoofdklasse I waar ook Futsal Marum 2 in uitkomt dit seizoen.
18-08-2014
Leerzame voorbereiding >>
Terwijl het merendeel van zaalvoetballend (Noord)Nederland nog aan het geniet was van de vakantie werd op maandag 28 juli de eerste selectietraining afgewerkt in Sportcentrum De Holten. Onder leiding van Andy de Jong worden 29 spelers klaargestoomd voor de competitiestart begin september.Net als vorig jaar is Andy de hoofdtrainer van het vlaggenschip en zal hij wekelijk training geven aan de spelers van FM 1, 2 en 3.
13-08-2014
Wijziging selectietraining voorbereiding >>
Let op! We hebben de selectietrainingen van de voorbereiding iets moeten aanpassen. De selectietraining van maandag 18 augustus komt te vervallen, deze wordt verplaatst naar woensdag 20 augustus (aanvang 20:00). De training van maandag 25 augustus is om 21:00 i.p.v. 20:00. Vanaf maandag 25 augustus zal er dus wekelijk getraind worden op het normale tijdstip van 21:00. Klik op 'lees meer' voor een volledig overzicht van de voorbereiding.
08-08-2014
Tweestrijd tussen Marum en Leek >>
Futsal Marum is inmiddels al weer twee weken bezig met de voorbereiding. Vorige week kon Futsal Marum nog niet overtuigen tegen 1e divisionist zvv. Volendam. In de met 11-1 verloren oefenwedstrijd (3x 20min.) waarin Mart Hoekstra het enige doelpunt maakte voor de Marumers werd duidelijk dat er nog genoeg werk aan de winkel is.
06-08-2014
Coach van het jaar subleague >>
Op vrijdag 8 augustus gaat de eredivisie weer van start! Net als elk jaar is er weer een Subleague aangemaakt om te kijken wie de beste coach van Futsal Marum is. Klik snel op "lees meer" en schrijf je in!
01-08-2014
Futsal Marum Pre Season Barbeque >>
De competitie-indeling is bekend en de voorbereiding is alweer in volle gang. Dit jaar zal Futsal Marum met 6 teams starten aan de KNVB competitie. Om dit jaar goed te beginnen, heeft Futsal Marum op 30 augustus een pre-season barbecue georganiseerd. Een mooie gelegenheid om het seizoen goed te beginnen met je vrienden en teamgenoten.
27-07-2014
Voorbereiding seizoen 2014 2015 >>
Morgen begint voor de selectie (FM 1, 2 en 3) de voorbereiding op seizoen 2014 - 2015. Hier het volledige overzicht van de komende weken.
14-07-2014
Dames zaalvoetbal nog niet haalbaar voor Futsal Marum >>
Futsal Marum was voornemens om vanaf seizoen 2014-2015 een dames team toe te voegen aan de club die zou deelnemen aan de KNVB competitie. Er was belangstelling getoond vanuit enkele dames echter bleek na de inventarisatie dat er te weinig concrete belangstelling was om een team te vormen. Voor volgend seizoen gaan we weer bekijken of er voldoende animo is.
08-07-2014
Nieuwsbrief >>
We hebben de digitale nieuwsbrief, met daarin alle informatie over seizoen 2014-2015, via de mail naar alle leden verstuurd. Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan hebben we waarschijnlijk geen of een verkeerd e-mailadres in onze ledenadministratie staan. Mail even je juiste e-mailadres naar info@futsalmarum.nl Je zult dan alsnog de nieuwsbrief ontvangen en wij zullen jouw (juiste) e-mailadres opnemen in onze administratie. Alvast bedankt!
03-07-2014
Indeling zaalvoetbal 2014 2015 bekend >>
Woensdag 2 juli heeft de KNVB de competitie-indeling voor seizoen 2014 - 2015 bekend gemaakt. Het is mogelijk dat er de komende periode nog wel een aantal wijzigingen kunnen plaatsvinden. Elk jaar worden er op een later tijdstip nog teams aangemeld en teruggetrokken. De competitie start in de 1e week van september. De voorbereiding is ook bijna rond, hierover worden alle leden geïnformeerd middels de jaarlijkse nieuwsbrief. Ook nieuwsgierig tegen wie jij moet voetballen komend seizoen? Klik snel op "lees meer".
10-06-2014
Succesvol debuut Mark Veenema bij Futsal Marum >>
Futsal Marum was uitgenodigd om tijdens het pinksterweekend deel te nemen aan Hamburg City Cup te Duitsland, een prestigieus internationaal 7 tegen 7 veldtoernooi. De erelijst van dit toernooi was indrukwekkend met titelverdedigers uit diverse Europese landen. Ook dit jaar loog het deelnemersveld er niet om, met sterke ploegen uit Frankrijk, Italië, België, Engeland, Spanje, Duitsland en Nederland.
28-05-2014
Futsal Marum B1 naar jeugdzaalvoetbaltoernooi in Volendam >>
Op zondag 1 juni 2014 organiseert ZVV Volendam een jeugdtoernooi voor B junioren. Futsal Marum is sinds dit seizoen begonnen om jonge voetballers door middel van instuiftrainingen en toernooien kennis te laten maken met zaalvoetbal. Onder leiding van hoofdtrainer Andy de Jong neemt Futsal Marum B1 aanstaande zondag 1 juni deel aan een jeugdzaalvoetbaltoernooi in Volendam.
28-05-2014
Futsal Marum start Dames team >>
Futsal Marum is voornemens om voor het seizoen 2014-2015 een dames team op te starten om daarmee deel te nemen aan de knvb competitie. Dit initiatief vloeit voort uit de toenemende belangstelling onder dames om ook in de zaal te voetballen. De thuiswedstrijden worden, zoals u van Futsal Marum gewend bent, gespeeld op de vrijdagavond in Sporthal de Holten.
23-05-2014
MATCHDAY >>
Vanavond begint de 2e ronde van de nacompetitie, zowel Futsal Marum 2 als 3 is nog in de race voor een plek in de Hoofdklasse. Een belangrijke avond voor de zaalvoetballers uit Marum. Beide teams spelen eerst een thuiswedstrijd in Sportcentrum De Holten, aanvang 20:00.
21-05-2014
Futsal Marum 3 ondanks verlies door naar 2e ronde nacompetitie >>
In de 1ste ronde van de nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse was Oosterhoek 2 de tegenstander van Futsal Marum 3. De eerste (thuis)wedstrijd van deze tweeluik werd kansloos verloren met 1-6. De return in Delfzijl werd met 7-6 verloren. Toch heeft Futsal Marum 3 zich geplaatst voor de volgende ronde van de nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse. Oosterhoek heeft in de eerste wedstrijd twee niet speelgerechtigde spelers laten meespelen. Hierdoor is Oosterhoek gediskwalificeerd.
16-05-2014
indeling Midsimmercup bekend >>
Dinsdagavond heeft de loting plaatsgevonden voor de 11de Midsimmercup. Zaterdag 7 juni zal Futsal Marum met een nog nader te bepalen selectie deelnemen aan dit toernooi. Ook dit jaar heeft de loting gezorgd voor prachtige indeling van de poules. Futsal Marum zit in de poule met v.v. Dronrijp, s.c. Stiens en v.v. SDS Easterein. Klik op "lees meer" voor de volledige poule-indeling.
16-05-2014
Futsal Marum 3de op jubileumtoernooi GVB >>
Afgelopen zaterdag, 10 mei, organiseerde GVB een zaalvoetbaltoernooi ter ere van het 5 jarig jubileum. Futsal Marum werd, in een poule met GVB en De Wilp, 2e in de poule. De wedstrijd om de 3de/4de plek werd gewonnen van Grootegast. Via deze weg willen we GVB feliciteren met het 5 jarig jubileum en bedanken voor de uitstekende organisatie.
16-05-2014
Futsal Marum 2 treft ZVVH 1 in 2e ronde nacompetitie >>
Futsal Marum 2 heeft een moeizaam debuut gehad in de Hoodfklasse. Na 2 opeenvolgende kampioenschappen mochten de mannen van coach Guido Hut het dit seizoen proberen in Hoofdklasse I. Het is tot de laatste speelronde spannend gebleven maar helaas kon FM2 de nacompetitie niet ontlopen...
06-05-2014
Futsal Marum 3 pakt periode en mag strijden voor een plek in de hoofdklasse >>
Door het gelijke spel tegen directe concurrent Drachtster Boys 1 eindigt Futsal Marum 3 op de 2e plek in de 1e klasse B. Een uitstekende prestatie! De youngsters pakken de periode over van kampioen Delfzijl en mogen nog strijden voor een plek in de Hoofdklasse. Aankomende vrijdag om 20:00 de eerste wedstrijd van de tweeluik tegen Oosterhoek 2 in Sportcentrum De Holten.
19-04-2014
Futsal Marum jeugd komt net te kort op voorronde NK zaalvoetbal >>
Zaterdagavond 19 april was Sporthal de Hullen het decor voor een fantastische zaalvoetbalavond. De KNVB organiseerde de voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap zaalvoetbal. Futsal Marum was met teams in alle categorieën sterk vertegenwoordigd.
18-04-2014
Futsal Marum met drie jeugdteams vertegenwoordigd op voorronde NK Zaalvoetbal >>
Zaterdagavond 19 april a.s. zal Sporthal de Hullen in Roden het decor zijn voor een fantastische zaalvoetbalavond. De KNVB organiseert dan namelijk de voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap zaalvoetbal in Eindhoven. Diverse zaalvoetbalclubs uit het noorden des lands hebben jeugdteams geselecteerd waarmee men een gooi wil gaan doen naar de titel Nederlands Kampioen KNVB 2014!
14-03-2014
Futsal Marum Out of Work >>
zaterdag 8 maart vond alweer de 4de editie van het Futsal Marum themafeest plaats, namelijk de Futsal Marum Out of Work Party! Het blijft elk jaar weer een verassing welke draai de leden geven aan het thema. Dit jaar is er flink uitgepakt! driedelige pakken, mariniers, bakkers, piloten, agenten, farmers etc. etc. Dit jaar geen uitgebreid verslag van de avond maar enkele kiekjes om jullie een indruk te geven van deze gezellige avond. Beelden zeggen immers meer dan duizend woorden..
03-03-2014
Succesvolle 2e instuiftraining >>
Zaterdag 1 maart werd er onder leiding van Andy de Jong, Gerard Bandringa en Daniël Laturiuw een 2e instuiftraining gegeven voor jongens woonachtig in Gemeente Marum tussen de 15 en 18 jaar oud. Het was wederom een succes! Futsal Marum is nu druk bezig met het organiseren van een jeugdtoernooi om spelers ook in wedstrijden aan het werk te zien. Hierover later meer..
24-02-2014
Futsal Marum zet goede reeks in competitie door >>
Na de bekernederlaag in Urk, stond voor Futsal Marum de competitiewedstrijd tgen Futsal Winsum op het programma. De laatste weken zit Futsal Marum in een goede flow,;na de winterstop werden alle competitiewedstrijden nog gewonnen waardoor Futsal Marum is opgeklommen op de ranglijst. Alleen de nederlaag in de beker van vorige week op Urk was een tegenvaller, dus kreeg Marum nu de kans om zich hiervan te herstellen.
18-02-2014
Futsal Marum Out of Work Thema Feest >>
In het zuiden hebben ze carnaval, in Marum hebben we het Futsal Marum themafeest! Sinds 2011 organiseert Futsal Marum een thema feest in maart. De eerste drie edities waren een geweldig succes. Na het Foute Futsal Marum Feest, The Hawaiian Beach Party en Rock FM Roll organiseren we zaterdag 8 maart aanstaande de Futsal Marum Out of Work Party.
18-02-2014
Zvv Urk stoot Futsal Marum uit het bekertoernooi >>
Op vrijdag 14 februari stond voor het vlaggenschip van Futsal Marum de kwartfinale van de noordelijke districtsbeker op het programma. Tegenstander was wederom zvv Urk, waar twee weken eerder nog een knappe thuisoverwinning op werd geboekt voor de competitie, het werd 4-2 voor de Marumers, en waar de heenwedstrijd voor de competitie eindigde in een 2-2 gelijkspel. Beide ploegen waren dus aan elkaar gewaagd en Futsal Marum wist vantevoren dat het een zware avond zou worden op Urk.
14-02-2014
Futsal Marum wil zegereeks doorzetten en halve finale KNVB Beker bereiken >>
Vrijdag 14 februari neemt Futsal Marum het op tegen zvv Urk 1 in de kwartfinale van de KNVB Beker. Futsal Marum is in 2014 nog ongeslagen en wil de zegereeks voortzetten en de halve finale bereiken. De wedstrijd wordt gespeeld OP Urk in Sporthal De Schelp, aanvang 21:00.
10-02-2014
Blokje van de maand februari 2014 >>
Elke eerste training van de maand wordt er in Sportcentrum De Holten gestreden om de titel "blokje van de maand". Marc Boonstra, Michel Jonker, Jurn Wagenaar en Daniel Laturiuw waren in februari de beste en mogen een maand lang pronken met de wisselbokaal.
10-02-2014
Futsal Marum wint overtuigend van ONR >>
Op woensdag 5 februari stond de wedstrijd tegen ONR op het programma in Peize. Een doordeweekse uitwedstrijd waar Futsal Marum altijd moeite mee heeft. Doorgaans wordt er altijd op vrijdag gespeeld, maar ONR voetbalt standaard midweeks haar thuiswedstrijden en dus stond er vijf dagen na de winst op koploper Urk alweer een wedstrijd op het programma.
06-02-2014
Gemotiveerd spelend Futsal Marum weet ook van koploper Urk te winnen >>
Op vrijdag 31 januari stond voor Futsal Marum de zware thuiswedstrijd tegen koploper zvv Urk op het programma. Marum is het nieuwe jaar goed begonnen met winst op WMC in de beker en de ruime 8-4 zege op De Griffioen vorige week in de competitie.
06-02-2014
Futsal Marum gaat weer On Tour >>
Zoals elk jaar zal Futsal Marum ook dit jaar afreizen naar het buiteland voor een internationaal toernooi. Dit jaar gaat de reis naar Hamburg waar we zullen strijden om de Hamburg City Cup. Van vrijdag 6 juni tot en met 9 juni 2014 verblijven we in een hotel midden in de stad Hamburg. Net als elk jaar vertrekken we op vrijdag, voetballen we zaterdag en zondag, en vertrekken we maandagochtend weer naar het mooie Marum.
02-02-2014
Succesvolle instuiftraining voor jeugd uit Gemeente Marum >>
Afgelopen zaterdag werd er onder leiding van Andy de Jong een instuiftraining georganiseerd voor jeugdspelers uit de Gemeente Marum. Een succesvolle avond, de volledige twee uren werden benut om lekker te voetballen. Spelers konden op deze manier kennis maken met zaalvoetbal en de club Futsal Marum. Zaterdag 1 maart 2014 vind de tweede instuiftraining plaatst. Iedereen is weer welkom, ook als je er afgelopen zaterdag niet bij was. Klik op "lees meer" voor de foto's.
29-01-2014
Uitnodiging Futsal Marum jeugd instuiftraining >>
Op zaterdag 1 februari a.s organiseert Futsal Marum van 19:00 tot 21:00 uur een instuiftraining voor spelers in de leeftijdscategorie 15 tot en met 18 jaar woonachtig in de gemeente Marum. Doel van deze training zal zijn om voetballers uit de gemeente Marum kennis te laten maken met zaalvoetbal en de club Futsal Marum.
25-01-2014
9e Futsal Futsal Marum bedrijventoernooi wederom groot succes >>
Zaterdag 25 januari stond het 9e Futsal Marum weer op het programma. Het bedrijventoernooi is een gebaar van Futsal Marum naar haar sponsoren om ook iets terug te geven voor hun jaarlijkse sponsorbijdrage. Een aantal vaste deelnemers als De Kruisweg, Au Pairs Worlwide, Elshof en Nienhuis Sport maken daar dan ook gretig gebruik van.
23-01-2014
11 jaar Futsal Marum >>
Het jubileumjaar zit erop, Futsal Marum bestaat vandaag 11 jaar! Met drie kampioenschappen, nieuwe tenues, een succesvol actiejaar t.b.v. Stichting Spieren voor Spieren en nog vele andere successen mogen we spreken van een TOP jaar! Een jaar die velen van ons nooit meer zullen vergeten.
23-01-2014
Poule indeling en wedstrijdschema Futsal Marum Bedrijventoernooi >>
Aankomende zaterdag 25 januari vind de 9de editie van het Futsal Marum Bedrijventoernooi plaats in Sportcentrum De Holten. 8 sponsoren zullen vanaf 18:45 strijden om die felbegeerde wisselbokaal. Vandaag maken we de poule indeling en het wedstrijdschema bekend.
22-01-2014
Futsal Marum Bedrijventoernooi >>
25 januari aanstaande organiseert Futsal Marum voor de 9de keer het "Futsal Marum Bedrijventoernooi". Dit jaar zullen 8 sponsoren om die felbegeerde wisselbokaal strijden in Sportcentrum De Holten. Aanvang 19:00!
21-01-2014
2e ronde contributie seizoen 2013 2014 >>
Zoals u van Futsal Marum gewend bent vindt de 2e ronde contributie plaats in de laatste week van januari. De hoogte van de contributie is terug te vinden in de nieuwsbrief die u bij aanvang van het seizoen heeft ontvangen. Zoals al eerder aangegeven ontvangen de leden die met automatische incasso werken geen factuur meer vanwege kostenbesparing. Een kopiefactuur is uiteraard wel op te vragen! Dit kunt u doen door te mailen naar info@futsalmarum.nl De leden die nog niet met automatische incasso werken kunnen de factuur in week 6 tegemoet zien.
16-01-2014
Futsal Marum loot zvv Urk 1 in de kwartfinale >>
Afgelopen woensdag 15 januari te Genemuiden werd de loting voor de KNVB district beker gehouden. Voor zowel de vrouwen als de mannen werden de kwartfinales geloot. Futsal Marum speelt wederom een uitwedstrijd, ditmaal OP Urk.
16-01-2014
Eerste avondje Futsal Marum in 2014 >>
Aankomende vrijdag, 17 januari, een heerlijk avondje Futsal Marum met drie thuiswedstrijden in Sportcentrum De Holten.
14-01-2014
Futsal Marum Bedrijventoernooi 2014 >>
25 januari aanstaande organiseert Futsal Marum voor de 9de keer het "Futsal Marum Bedrijventoernooi". Het Futsal Marum bedrijventoernooi heeft zijn oorsprong in het jaar 2004 en is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement geworden.
13-01-2014
SV Marum wint 28ste Leekster Voetbalgala >>
SV Marum heeft zaterdagavond het zaalvoetbalgala in Leek gewonnen. In de finale werd FC Grootegast na strafschoppen verslagen.
13-01-2014
Futsal Marum naar de laatste 8 in de KNVB Beker >>
Op vrijdag 10 januari stond na een korte winterstop voor de mannen van Futsal Marum de achtste finale van het bekertoernooi op het programma. Waar vlak voor de winterstop nog voor de competitie naar Winschoten moest worden afgereisd, was het dit keer de bekerloting die een uitwedstrijd tegen WMC op het programma zette. De competitiewedstrijd werd ondanks een gelijk opgaande wedstrijd toch verloren en dus was dit voor Marum de kans om revanche te nemen voor die partij.
13-01-2014
Futsal Marum 5 bij laatste 16 KNVB Beker B categorie >>
Afgelopen vrijdag werd er een tussenronde afgewerkt in de KNVB Beker B-categorie. Futsal Marum 5 trof in de deze tussenronde De Pelikanen 1. Futsal Marum won de wedstrijd relatief eenvoudig met 2-6 en is zodoende geplaatst voor de laatste 16 ploegen. De loting voor de 8ste finales was al bekend. Volgende tegenstander voor de mannen van coach Corne Elshof is Ens 2. Klik op "lees meer" voor een volledig overzicht van de 8ste finales KNVB Beker district Noord B-categorie.
08-01-2014
Futsal Marum 1 geplaatst voor finaledag OFK >>
Futsal Marum 1 wist afgelopen vrijdag de finaledag van de Open Friese Kampioenschappen te bereiken. Het vlaggenschip werd tweede in de poule achter Blauw Wit '34 2. Futsal Marum 2 kwam gisteren net te kort in een poule met o.a. Drs. Vijfje en Leovardia. Klik op "lees meer" voor alle uitslagen, standen en het programma van de finaledag.
07-01-2014
Blokje van de maand januari 2014 >>
De "winterstop" zit er voor Futsal Marum weer op. Maandag 6 januari werd de competitie hervat met een training voor de selectie. Zoals gebruikelijk bij de eerste training van de maand werd er weer gestreden om de titel "Blokje van de Maand januari 2014".
07-01-2014
Programma 10 januari >>
Na een korte winterstop wordt aanstaande vrijdag 10 januari de competitie hervat met een beker/inhaal ronde. Futsal Marum 1 en 5 zijn nog in de race voor de KNVB Beker, Futsal Marum 2 en 6 spelen een inhaalwedstrijd. Het 3de en 5de hebben nog een weekje extra rust.
24-12-2013
Talenten Futsal Marum meten zich met de top van Nederland >>
Afgelopen zaterdag 21 december stond de Futsal Talent Cup Onder 19 jaar op het programma voor Futsal Marum. Een mooie gelegenheid om de talenten van Futsal Marum te meten met de rest van Nederland. Het deelnemersveld loog er niet om (!) met gerenommeerde eredivisie clubs als AORC / Lebo Vastgoed, CFE VDL Groep, Hovocubo en Leekster Eagles mogen we rustig spreken van een TOP-toernooi.
23-12-2013
Futsal Marum wederom met lege handen >>
Afgelopen vrijdag 21 december stond voor Futsal Marum het duel met Futsal Rolde op het programma. Futsal Marum, dat de laatste tijd maar moeilijk de punten weet te pakken, is inmiddels afgezakt naar de 10e plek in de Topklasse F, terwijl Rolde één plek hieronder staat. Een belangrijk duel dus voor de Marumers.
18-12-2013
Futsal Marum 2 verslaat LTC 1 in eigen huis >>
Afgelopen vrijdag stond voor FM2 de thuiswedstrijd tegen LTC 1 op het programma. LTC begon de competitie stroefjes maar verkeerd de laatste weken in bloedvorm en rijgt de ene naar de andere overwinning aan elkaar. Op voorhand dus een lastige wedstrijd en daarom besloot coach Guido Hut niet te hard van stapel te lopen en sommeerde zijn mannen om op eigen helft in te zakken. Een belangrijke wedstrijd om weer eens 3 punten aan het totaal toe te voegen want de degradatiespook begint zo langzamerhand rond te zweven rond sportcentrum De Holten.
18-12-2013
Futsal Marum 2 verslaat LTC 1 in eigen huis >>
Afgelopen vrijdag stond voor FM2 de thuiswedstrijd tegen LTC 1 op het programma. LTC begon de competitie stroefjes maar verkeerd de laatste weken in bloedvorm en rijgt de ene naar de andere overwinning aan elkaar. Op voorhand dus een lastige wedstrijd en daarom besloot coach Guido Hut niet te hard van stapel te lopen en sommeerde zijn mannen om op eigen helft in te zakken. Een belangrijke wedstrijd om weer eens 3 punten aan het totaal toe te voegen want de degradatiespook begint zo langzamerhand rond te zweven rond sportcentrum De Holten.
16-12-2013
Futsal Marum 1 verliest van WMC 1 >>
Op een onvervalste vrijdag de 13e moest Futsal Marum aantreden tegen WMC 1 in Winschoten. Marum moest winnen om aansluiting met de middenmoot te houden. WMC, dat een matige start van de competitie beleefde, heeft inmiddels een goede reeks achter de rug en stond voor aanvang van het duel op de 3e plaats in de Topklasse F. Coach De Jong van Futsal Marum kon over een fitte selectie beschikken, alleen was Harke Kalfsbeek iets later in verband met zijn werk.
10-12-2013
Futsal Marum verliest opnieuw punten >>
Na de wedstrijd van Futsal Marum uit tegen Leekster Eagels (3-4 winst na een 3-0 achterstand), stond er deze week weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Futsal Marum moest voor eigen publiek spelen tegen REUZ. Futsal Marum die op de 7e plek stond moest, om goed bij te blijven bij de subtop, deze wedstrijd winnen tegen REUZ die met slechts 1 punt minder op de 8e plek stond.
10-12-2013
Selectie Futsal Talent Cup bekend >>
Vorige week hebben we bekend gemaakt dat Futsal Marum zich heeft ingeschreven voor de Futsal Talent Cup 2013 voor spelers onder de 19 jaar. Het deelnemersveld liegt er niet om, met eredivisie clubs als Hovocubo, Leekster Eagles en CFE mogen we rustig spreken over een TOP toernooi. Zaterdag 21 december aanstaande zal trainer Andy de Jong afreizen naar Purmerend om de talenten van Marum te meten met de rest van Nederland.
09-12-2013
Wedstrijdschema vv Opende kersttoernooi bekend >>
Op 21 december zal Futsal Marum weer meedoen aan het vv Opende kersttoernooi. In 2011 heeft Futsal Marum met twee teams aan dit toernooi meegedaan, waarbij het vijfde zelfs de b-poule wist te winnen. Dit jaar doen er ook weer twee teams mee.
07-12-2013
Futsal Marum 3 te sterk voor Nieuw Roden >>
Eindelijk was het dan zover, na vijf weken niet gespeeld te hebben mocht het derde team van onze trots weer aantreden, in een uitwedstrijd tegen de ietwat licht ontvlambare jongens van Nieuw Roden 1. Na een korte warming-up, onder het genot van enkele opzwepende ninetees-hits, waren onze jongens er helemaal klaar voor. Onder toeziend oog van een halve man en een paardenkop floot de scheids af om vijftig minuten oogstrelend voetbal aan te kondigen.
05-12-2013
Speelschema Open Friese Kampioenschappen bekend >>
Het speelschema van de Open Friese Kampioenschappen is bekend. Zoals al eerder aangegeven zal Futsal Marum met twee teams deelnemen. Futsal Marum 1 speelt de poule-wedstrijden op vrijdag 3 januari, Futsal Marum 2 speelt op dinsdag 7 januari. Klik op "lees meer" voor de poule indeling en het speelschema.
04-12-2013
Loting KNVB Beker A en B categorie >>
Afgelopen maandag 2 december in het bondsbureau te Heerenveen is de loting verricht voor de KNVB Beker. Futsal Marum strijd nog mee in de A en B categorie met Futsal Marum 1 en 5. Voor de A-categorie zijn nog 16 ploegen in de race voor die felbegeerde beker. Voor de B-categorie is geloot voor een tussenronde om tot de laatste 16 ploegen te komen. Klik op "lees meer" voor het volledige overzicht.
04-12-2013
Futsal Talent Cup 2013 >>
Futsal Marum heeft zich ingeschreven voor de Futsal Talent Cup 2013 voor spelers onder de 19 jaar. Het deelnemersveld liegt er niet om, met eredivisie clubs als Hovocubo, Leekster Eagles en CFE mogen we rustig spreken over een TOP toernooi. Zaterdag 21 december aanstaande zal trainer Andy de Jong met nog een nader te bepalen team afreizen naar Purmerend om de talenten van Marum te meten met de rest van Nederland.
03-12-2013
Blokje van de maand december >>
Wekelijks op maandagavond wordt er onder leiding van Andy de Jong getraind in Sportcentrum De Holten. Elke eerste maandag van de maand strijden de spelers in wisselende samenstellingen om de fel begeerde bokaal met als titel "blokje van de maand"
02-12-2013
Futsal Marum verslaat Leekster Eagles na ruime achterstand >>
Futsal Marum heeft goede zaken gedaan door Leekster Eagles 2 met 3-4 te verslaan. Voor Futsal Marum 1 was het zeer belangrijk om de drie punten mee te nemen uit Leek, bij een verlies partij zou je zomaar kunnen zakken naar de onderste plaatsen en bij winst kom je vaster in de middenmoot te staan.
28-11-2013
Nieuw gezicht sponsoring Futsal Marum >>
Onlangs is Tjitte Zuur door het bestuur benoemd als hoofd van de sponsorcommissie van Futsal Marum. Het bestuur van Futsal Marum is zeer verheugd met het binnenhalen van een nieuwe, verse kracht. ‘Het was een functie binnen Futsal Marum die al enige tijd open lag, met Tjitte hebben we een ervaren persoon op deze plek gekregen. En daar zijn we ontzettend blij mee’ aldus voorzitter Wico Besling.
28-11-2013
Deze week bij u op de mat Marums best gelezen blad >>
Ook zo benieuwd hoe de FMers de zomer zijn doorgekomen? Wat er allemaal is gebeurd in Kirchheim tijdens FM On-Tour? Wat de top 5 is van Mister-X? Wat de FM barchicks te melden hebben? Welke wistudatjes de redactie voor u heeft? Vanaf deze week bent u weer helemaal op de hoogte van alle ins en outs. Namens de redactie wensen we u veel lees plezier.
27-11-2013
Voorbeschouwing Futsal Marum 2 vs Exstudiantes 1 >>
Komende vrijdag 29 november a.s. speelt Futsal Marum 2 weer een wedstrijd voor eigen publiek in Sporthal De Holten. Tegenstander in deze competitiewedstrijd zal Exstudiantes 1 uit Groningen zijn. Exstudiantes is voor Futsal Marum geen onbekende tegenstander, want met name Futsal Marum 1 heeft al meerdere keren mogen aantreden tegen deze ex-studenten. Voor die mensen die nog niet eerder kennis hebben mogen maken met deze sympathieke (jonge)lieden welke een klein beetje in hun studententijd zijn blijven hangen, volgt hier een korte introductie.
25-11-2013
Contributie seizoen 2013 2014 >>
Zoals u van Futsal Marum gewend bent vindt de 1ste ronde contributie plaats in de laatste week van november. De hoogte van de contributie is terug te vinden in de nieuwsbrief die u bij aanvang van het seizoen heeft ontvangen. Vanwege kostenbesparing gaat Futsal Marum vanaf dit seizoen geen factuur meer versturen voor de leden die werken met automatische incasso. Een kopiefactuur is uiteraard wel op te vragen! Dit kunt u doen door te mailen naar info@futsalmarum.nl
25-11-2013
Laatste 16 KNVB Beker A-categorie bekend >>
Vorige week werd er een tussenronde afgewerkt om tot de laatste 16 teams te komen. Futsal Marum nam het maandag 18 november op tegen Futsal Winsum. Deze wedstrijd werd na strafschoppen gewonnen door Marum. Voor de uitslagen van de tussenronde en een overzicht van de laatste 16 ploegen kunt u op "lees meer" klikken.
22-11-2013
Futsal Marum in thriller door naar laatste 16 in de beker >>
Nadat Futsal Marum 1 enkele weken geleden op doelsaldo poulewinnaar werd, in een poule met LTC 1 en Dalen 1, stond op maandag 18 november de volgende ronde in het bekertoernooi op het programma. Deze ronde is een zogeheten tussenronde, waarbij van de overgebleven 22 teams er 10 werden vrijgeloot en 16 mochten strijden om de laatste 6 plekken. Voor Futsal Marum betekende dit een thuiswedstrijd tegen Futsal Winsum 2.
17-11-2013
Loting Open Friese Kampioenschappen >>
De loting voor de Open Friese Kampioenschappen 2014 heeft op vrijdag 15 november plaatsgevonden. Futsal Marum neemt deze editie met twee teams deel aan de OFK. Klik op "lees meer" voor de poule-indeling. De komende periode wordt aan het programma gewerkt en wordt bepaald welke poule op welke voorronde avond in actie zal komen.
14-11-2013
Loting tussenronde KNVB Beker bekend >>
Bij de KNVB in Heerenveen is er geloot voor de tussenronde van de beker. Deze tussenronde is nodig om uiteindelijk tot 16 teams te komen. Futsal Marum neemt het in deze tussenronde op tegen Futsal Winsum 2. Futsal Winsum 2 komt uit in de 1ste klasse A. LET OP! deze wedstrijd wordt op maandag 18 november gespeeld in Sportcentrum De Holten. Anders dan u gewend bent dus een avondje Futsal Marum op de maandag i.p.v. vrijdag.
14-11-2013
Selectietraining 18 november komt te vervallen >>
Maandag 18 november neemt Futsal Marum 1 het thuis op tegen Futsal Winsum 2 voor de KNVB Beker. Hierdoor komt de selectietraining te vervallen. Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd om het vlaggenschip aan te moedigen vanaf de tribune! Aanvang is 21:00.
13-11-2013
Futsal Marum stelt hevig teleur in Bedum >>
Bedum 8 november jongstleden stond het competitieduel Bedum – Futsal Marum op het programma. Na het verlies in de topper tegen Futsal Dragten was het voor de jongens van Marum zaak om hiervan te herstellen en met drie punten tegen Bedum zou er aansluiting gehouden worden bij de subtop in de Topklasse F.
13-11-2013
Wedstrijd van de maand november 2013 >>
Op vrijdag 1 november ontving Futsal Marum concurrent Futsal Dragten in Sportcentrum De Holten. De wedstrijd werd helaas met 4-7 verloren. Futsal Marum TV was erbij! Klik op "lees meer" voor een samenvatting.
07-11-2013
Derby in Sportcentrum De Holten >>
Vrijdag 8 november één thuiswedstrijd in Sportcentrum De Holten. De mannen van coach Guido Hut ontvangen de youngsters van Leekster Eagles A1 om 20:00. Afgelopen vrijdag verloor het tweede in een slechte wedstrijd van Drs. Vijfje 2 met 2-9. Om aangehaakt te blijven bij de middenmoot is winst aankomende vrijdag noodzakelijk.
07-11-2013
Futsal Marum 6 met opgeheven hoofd uit de KNVB Beker >>
Woensdag 30 oktober - Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Drachtster Boys 6 was al duidelijk dat FM6 niet verder kon in de KNVB Beker. Ook de competitiestart was niet geweldig verlopen, 1 punt uit 4 wedstrijden. Een ideale wedstrijd dus om wat ritme op te doen. Vrijdag 1 november moest er namelijk gewonnen worden van ONT/CHZ 6 om aansluiting te vinden met de middenmoot.
06-11-2013
Futsal Marum komt net tekort in topper tegen Futsal Dragten >>
Op vrijdag 1 november stond de topwedstrijd tegen Futsal Dragten op het programma. Voorafgaand aan deze wedstrijd bezette Marum met 8 behaalde punten de 5e plek in de Topklasse F en met slechts 1 punt meer stond Futsal Dragten op de 4e plek. In de wetenschap dat ook de nummers 1 en 2 van de ranglijst, Urk en Winsum, tegen elkaar aantraden deze speelronde, kon de winnaar aanhaken bij de top en was de verliezer vooralsnog veroordeeld tot een plaatsje bij de middenmoot.
05-11-2013
Blokje van de maand november >>
Wekelijks op maandagavond wordt er onder leiding van Andy de Jong getraind in Sportcentrum De Holten. Elke eerste maandag van de maand strijden de spelers in wisselende samenstellingen om de fel begeerde bokaal met als titel "blokje van de maand"
05-11-2013
loting KNVB Beker Noord B-categorie >>
Futsal Marum 5 treft TLC 9 in de KNVB Beker. De overige teams van Futsal Marum (B-categorie) hebben de poulefase niet overleeft. Klik op "Lees Meer" voor een volledig overzicht van de loting KNVB Beker Noord B-categorie.
31-10-2013
Futsal Marum maakt zich klaar voor topper >>
Marum - Vrijdag 1 november staat voor Futsal Marum een belangrijke wedstrijd op het programma. In sporthal De Holten te Marum staat om 20:00 uur de wedstrijd Futsal Marum vs. Futsal Dragen gepland. De winnaar van deze wedstrijd zet een belangrijke stap richting de top van Topklasse F. Een wedstrijd met grote belangen dus.
29-10-2013
Futsal Marum Sfeeravond >>
Het seizoen 2013-2014 is voor de leden van Futsal Marum alweer een tijdje gaande. Ook dit jaar strijden iedere week maar liefst 6 teams van Futsal Marum in competitieverband naar het hoogst haalbare resultaat. Zoals een ieder inmiddels weet is de succesformule bij uitstek van Futsal Marum juist de combinatie van het sportief/competitief klimaat met het gezellige vriendenklimaat. Daarom vind de activiteitencommissie van Futsal Marum het weer hoog tijd voor een feestje!
28-10-2013
Futsal Marum 1 beleeft een onrustige opmaat naar topper >>
Op vrijdag 25 oktober stond voor de mannen van Futsal Marum 1 de bekerwedstrijd tegen LTC 1 op het programma. Het was de tweede bekerwedstrijd voor beide teams, in een poule van drie tegenstanders. Futsal Marum wist eerder met 2-5 van Dalen 1 te winnen en LTC verloor van deze ploeg met 7-6. Voor Marum leek het een goede sparringpartner in de voorbereiding op de topper in de Topklasse F, waar op 1 november Futsal Dragten op bezoek komt in Marum.
24-10-2013
Futsal Marum vrijdag in bekerstrijd tegen LTC Assen >>
Marum - Vrijdag 25 oktober is sporthal De Holten te Marum het decor voor de bekerstrijd tussen Futsal Marum en LTC uit Assen. Om 20:00 uur trappen beide ploegen af voor een plaats in de tweede ronde van het KNVB bekertoernooi
21-10-2013
Clubscheidsrechters gezocht >>
Futsal Marum zoekt clubscheidsrechters. De laatste tijd wordt er door de KNVB bij lagere teams steeds vaker geen knvb scheidsrechter aangesteld. Futsal Marum werkt met een kleine groep vrijwilligers en heeft zodoende moeite om voor elke wedstrijd een scheidsrechters te regelen.
16-10-2013
Futsal Marum 2 toont veerkracht uit tegen Bedum >>
Speelronde 5 was een belangrijke voor de mannen van coach Guido Hut. Om aansluiting te vinden met de middenmoot was winnen afgelopen vrijdag noodzakelijk in en tegen Bedum. De omstandigheden waren niet bepaald ideaal, pas om 22:00 mochten de gedreven Marumers sporthal De Beemden betreden. Om de avond op te vullen besloot FM2 het vlaggenschip aan te moedigen in het nabijgelegen Winsum.
14-10-2013
Bloedstollende wedstrijd in Winsum blijft onbeslist >>
Vrijdag 11 oktober stond er voor de mannen van Futsal Marum 1 opnieuw een moeilijke en leuke uitdaging te wachten. Vandaag was de tegenstander Futsal Winsum die op de eerste plek staat met 4 wedstrijden gespeeld en alle vier ook in winst wist om te zetten. Bij winst voor Futsal Marum zouden de Marumers weer verder omhoog kunnen kijken en misschien wel kunnen aansluiten bij de top 3 van de Topklasse F.
07-10-2013
Futsal Marum wint derby >>
Na de 5-2 bekerwinst op Dalen, was het voor de mannen van coaches De Jong en Besling tijd om de draad weer op de pakken in de competitie. Tot noch toe werd er verzorgd, aanvallend voetbal getoond en werd er achtereenvolgens verloren, gewonnen en gelijkgespeeld in het debuutseizoen in de Topklasse. Voor de vierde wedstrijd, de derby tegen ONR was er maar één doel voor de jonge Marumers; zorgen dat de punten in Marum blijven.
07-10-2013
Futsal Marum 2 wint eerste wedstrijd in hoofdklasse >>
Futsal Marum 2 is het seizoen 2013-2014 niet begonnen zoals gehoopt, uit de eerste drie wedstrijden werd maar 1 punt behaald uit op Urk. De opdracht voor de wedstrijd van vanavond tegen Schattenberg was duidelijk, drie punten niets meer en niets minder.
03-10-2013
Gehavend Futsal Marum 2 komt tekort tegen WMC 2 >>
Afgelopen seizoen werd Futsal Marum 2 kampioen in de 1ste klasse. Dit seizoen acteert FM 2, als promovendus, in Hoofdklasse I. Na drie competitiewedstrijden en 'maar' één punt mag geconcludeerd worden dat FM 2 in tegenstelling tot het vlaggenschip duidelijk meer aanpassingsproblemen heeft.
02-10-2013
Futsal Marum kan vrijdag opschuiven naar subtop >>
Het zaalvoetbal in Marum kent hoogtij dagen. Na twee kampioenschappen op rij speelt het eerste elftal inmiddels in de Topklasse, wat een landelijk niveau betekent. Van aanpassingsproblemen lijkt vooralsnog geen sprake, het team bekleed keurig een positie in de middenmoot en had misschien nog wel hoger kunnen staan.
01-10-2013
Futsal Marum wint bekerwedstrijd in en tegen Dalen 1 >>
op vrijdag 27 september stond voor het vlaggenschip van Futsal Marum de eerste bekerwedstrijd van het seizoen op het programma. Na de eerste drie competitieduels in de Topklasse, is het duidelijk dat Futsal Marum voetballend gezien steeds domineerde, maar toch "slechts" op 4 punten staat.
26-09-2013
Vlaggenschip neemt puntje mee uit Urk >>
Vrijdag 20 september stond er weer een competitiewedstrijd op het programma voor het vlaggenschip van Futsal Marum. Uit tegen Urk wel te verstaan.
26-09-2013
Programma 27 september >>
Deze week geen competitiewedstrijden voor Futsal Marum. Futsal Marum 2 is vrij, de overige teams spelen voor de KNVB Beker. Klik op "lees meer" voor het volledige programma.
20-09-2013
Wedstrijd van de maand september 2013 >>
Vrijdag 13 september speelde Futsal Marum 2 de eerste thuiswedstrijd van seizoen 2013 - 2014. Futsal Marum 2 ontving SVMH 1. Beide ploegen zijn vorig jaar gepromoveerd, Futsal Marum door middel van een kampioenschap en SVMH via de nacompetitie. Futsal Marum TV was erbij.......
17-09-2013
Futsal Marum wint van De Griffioen >>
Na de valse start van seizoen 2013-2014 tegen Futsal Rolde, 1-3 nederlaag in eigen huis, van vorige week was vrijdag 13 september De Griffioen de tegenstander in Topklasse F. De mannen van coach Andy de Jong hadden wat goed te maken....
17-09-2013
Marco Wierenga debuteert met hattrick voor Futsal Marum 3 >>
Vorige week debuteerde Futsal Marum 3 in de 1ste klasse uit tegen Roden 1. De nr.2 van vorig seizoen bleek een maatje te groot voor de talenten van FM3. Vrijdag 13 september de eerste thuiswedstrijd tegen Futsal Dragten 2, de mannen van coach Gert v/d Kaap konden zich revancheren voor eigen publiek...
12-09-2013
De kop is eraf >>
De kop is eraf, seizoen 2013-2014 is begonnen. Futsal Marum 4 heeft nog een week extra de tijd gehad om zich voor te bereiden maar ook voor de mannen van coach Hans Tonnis begint het seizoen nu eindelijk. Vrijdag 13 september drie thuiswedstrijden in Sportcentrum De Holten te Marum. Klik op "Lees Meer" voor het volledige programma.
09-09-2013
Futsal Marum 1 debuteert met verlies in Topklasse F >>
Vrijdag 6 september debuteerde het vlaggenschip voor het eerst in de clubhistorie op landelijk niveau. In twee jaar tijd promoveerde Futsal Marum 1, middels twee kampioenschappen van de 1ste klasse naar de Topklasse. De eerste tegenstander in Topklasse F was Futsal Rolde 1. Vorig seizoen waren de mannen uit Rolde nog een maatje te groot. Thuis in de kwartfinale van de KNVB beker werd toen met 1-6 verloren.
08-09-2013
Futsal Marum 2 neemt punt mee naar Marum >>
Na ruim drie maanden niet te hebben gevoetbald in competitieverband, startte afgelopen vrijdag eindelijk de competitie weer voor Futsal Marum. Voor diegenen die het allemaal niet meer zo goed op het netvlies hebben staan, zowel Futsal Marum 1 als Futsal Marum 2 zijn in de laatste competitierondes van seizoen 2012-2013 middels een geweldige apotheose kampioen geworden en zodoende wederom gepromoveerd.
03-09-2013
Start competitie en indeling selecties bekend >>
De voorbereiding zit erop! Een maand lang heeft de selectie van Futsal Marum getraind en geoefend onder leiding van Andy de Jong en Guido Hut. Maandag 2 september zijn door de technische commissie van Futsal Marum de selecties voor het seizoen 2013-2014 bekend gemaakt.
30-07-2013
Start voorbereiding selectie >>
Na een welverdiende zomerstop nadert de seizoensouverture 2013/2014 alweer snel. Om top fit aan de competitie's te beginnen, starten vrijdag 2 augustus de selectie trainingen
29-07-2013
Coach van het Jaar >>
Zoals elk jaar organiseert ook dit jaar weer het Dagblad van het Noorden een online competitie voor de echter voetballiefhebber en kenner. Ook dit jaar kan je weer met een FM sub-league meedoen.
26-07-2013
Competitie indeling Futsal Marum >>
Inmiddels is de competitie indeling voor alle teams bekend gemaakt door de KNVB. Het bestuur van Futsal Marum is tevreden met de indeling en we verwachten leuke avondjes in Sportcentrum De Holten. Klik op "lees meer" voor een overzicht.
08-07-2013
Selectie indelingen, klassenindeling, voorbereiding en verhoging contributie >>
Het seizoen 2013-2014 staat aan het einde van de zomer alweer voor de deur. Het bestuur van FM heeft in de laatste vergadering de selectie-indelingen vastgesteld, de klassen waarin gespeeld worden doorgegeven aan de KNVB en in grote lijnen de voorbereiding en contributie besproken.
06-06-2013
Futsal Marum legt Andy de Jong als hoofdtrainer/coach vast >>
Donderdagavond heeft het bestuur van Futsal Marum overeenstemming bereikt met Andy de Jong voor het seizoen 2013/2014. Andy zal de selectietrainingen voor zijn rekening nemen en samen met huidige hoofdcoach Wico Besling de wedstrijdcoaching van FM 1 gaan verzorgen.
29-05-2013
Futsal Marum 5 kampioen >>
Nadat op 3 mei van dit jaar Futsal Marum 1 & 2 voor het tweede jaar op rij kampioen waren geworden. Was het dinsdagavond aan FM 5 de beurt om "de kersen op de taart" te zetten van het FM seizoen 2012/2013. Bij winst op Grijpskerk 2 was het vijfde namelijk ook kampioen.
29-05-2013
Lucas Dijk Fertilis Man of the Season >>
Het is de droom van elke debutant in de Futsal Marum 1 selectie. Na een lang succesvol jaar is Lucas Dijk Fertilis Man of the Season geworden.
23-05-2013
We zullen altijd onze eigen identiteit behouden >>
Futsal Marum leeft! Dat is ook Johan Staal, de man achter Puurvoetbalonline, niet ontgaan. Voor zijn rubriek "voorzittersvisie" heeft Johan Staal onze voorzitter Wico Besling een aantal vragen gesteld. Lees hier het volledige interview.
21-05-2013
Promotiefilmpje 24 uur zaalvoetbal >>
Futsal Marum TV heeft het afgelopen jaar van alle teamacties beelden gemaakt. Voeg deze beelden samen, zet er een muziekje onder en je hebt een prachtig promotiefilmpje!
20-05-2013
In de uitzending Wie-kent-tips Radio Westerkwarties >>
Vrijdag 17 mei waren Daniël Dongstra en Sietse Ouwerkerk te gast bij Radio Westerkwarties. Beide heren kregen tijdens de uitzending ruim de tijd om 24 uur onafgebroken zaalvoetbal te promoten. Klik op lees meer om de uitzending (terug) te luisteren.
17-05-2013
Samen gezonde spieren inzetten voor zieke spieren >>
Het einde van een bewogen seizoen is in zicht. Futsal Marum heeft zich naast de wekelijkse sportieve plicht ingezet voor kinderen met een spierziekte. De teller is inmiddels de €2.500 gepasseerd. Vrijdag 24 en zaterdag 25 mei sluiten we ons actie- en tevens jubileumjaar af middels 24 uur onafgebroken zaalvoetbal t.b.v. Stichting Spieren voor Spieren.
17-05-2013
FM TV Kampioenswedstrijd Futsal Marum 1 vs Leekster Eagles A1 >>
Vrijdag 26 april 2013, het lijkt alweer zo lang geleden! Futsal Marum 1 wist op deze avond voor de tweede opeenvolgende keer kampioen te worden. Futsal Marum TV was erbij, geniet ervan!
09-05-2013
FM TV kampioenswedstrijd Roden 1 vs Futsal Marum 2 >>
Vrijdag 26 april 2013 kon Futsal Marum 2 bij winst kampioen worden. De mannen van coach Guido Hut bleven echter steken op een 1-1 gelijkspel. Een week later verloor Roden 1 van Drs. Vijfje 4 met 8-7 waardoor FM2 alsnog kampioen werd van de KNVB 1ste klasse C. Futsal Marum TV was erbij!!
06-05-2013
Dubbel kampioenschap Futsal Marum >>
Vrijdag 3 mei 2013 is een datum die dik onderstreept de geschiedenisboeken van Futsal Marum zal ingaan. In het jaar dat Futsal Marum haar tienjarig bestaan viert, behaalden zowel Futsal Marum 1 als Futsal Marum 2 voor het tweede jaar op rij het kampioenschap. Futsal Marum 1 promoveert hierdoor naar de Topklasse en maakt volgend jaar haar debuut op een landelijk niveau.
06-05-2013
Futsal Marum 1 en Leekster Eagles A1 in evenwicht >>
Op vrijdag 3 mei stond de ontknoping voor de Hoofdklasse I op het programma. Waar eigenlijk zo ongeveer de hele competitie lang De Herauten de ranglijst hebben aangevoerd, zijn deze in het laatste deel van de competitie weggezakt en bleven er voor de laatste speeldag nog twee teams over voor het kampioenschap.
05-05-2013
Kampioenen >>
Futsal Marum schrijft historie in jubileumjaar. Op vrijdag 3 mei is het zowel Futsal Marum 1 als Futsal Marum 2 gelukt om, net als vorig seizoen, kampioen te worden. Een geweldige prestatie! Hier alvast de foto's, een uitgebreid verslag volgt later...
27-04-2013
Vrijdag kampioenswedstrijd Futsal Marum 1 in De Holten >>
Wordt Futsal Marum voor het tweede opeenvolgende jaar kampioen? Vrijdag 3 mei aanstaande komt er een antwoord op deze vraag als Leekster Eagles A1 om 20.00 uur op bezoek komt in sporthal De Holten. Bij winst of een gelijkspel mag Futsal Marum zich kampioen noemen van de Hoofdklasse I.
27-04-2013
Futsal Marum wint van ZVV De Harkema 1 >>
Op vrijdag 26 april stond voor Futsal Marum 1 de lastige thuiswedstrijd tegen ZVV De Harkema 1 op het programma. Voor de heren van het vlaggenschip was het zaak om het verlies een week eerder tegen De Herauten weg te spoelen en om dan ook de volle winst in Marum te houden.
22-04-2013
Cruciale wedstrijden voor FM 1 en FM 2 >>
Futsal Marum 1 en 2 zijn beide nog volop in de race voor het kampioenschap. Vrijdag 26 april spelen beide ploegen een belangrijke wedstrijd. Gaat het de selectie dit seizoen opnieuw lukken om de dubbel te pakken?
19-04-2013
Kraker in hoofdklasse i eindigt in deceptie >>
Op maandagavond 15 april stond de kraker in de hoofdklasse i tussen de Herauten en Futsal Marum op het programma. Met alleen nog de wedstrijden tegen de Harkema en Leekster Eagles in het verschiet, zou Futsal Marum met 3 punten een geplaveid pad naar de kampioenschaal kunnen leggen deze avond.
16-04-2013
jaargang 10 editie 3 De Tweede Paal >>
Deze week weer bij u op de mat, Marums best gelezen blad. Een editie die, met oude rubrieken en terugblikken van verschillende ex-FMers, geheel in het teken staat van het 10 jarig bestaan van onze club. Daarnaast uiteraard ook de terugkerende rubrieken zoals: Langs de lijn, Mr. X, Speler en zijn bijnaam, de doelpuntenmachine en nog veel meer...
16-04-2013
Column Van De Voorzitter >>
Elke editie schrijft Wico Besling, voorzitter vanaf de oprichting, een column in het clubblad "De Tweede Paal". Dit doet Wico dus al 10 jaar lang... In zijn recentste column blikt Wico even terug maar kijkt hij vooral naar de toekomst...
11-04-2013
Futsal Marum wint eenvoudig van ZVF >>
Vrijdag 5 april ontving het vlaggenschip en tevens koploper Futsal Marum 1 de nummer elf ZVF uit Franeker in Sportcentrum De Holten. Om de koppositie te behouden moesten de drie punten in Marum blijven. Gezien de stand zou dit geen probleem moeten zijn…
08-04-2013
Futsal Marum 2 wint in zenuwslopende wedstrijd van Drs. Vijfje 4 >>
Vrijdag 5 april stond de één na laatste wedstrijd op het programma voor Futsal Marum 2. Een wedstrijd die, om de concurrentie voor te blijven, en de titel in het zicht te houden, absoluut gewonnen moest worden. Thuis werd geflatteerd met 12-6 gewonnen, het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden, en spannend werd het….
03-04-2013
Vrijdag belangrijke thuiswedstrijd voor het vlaggenschip >>
Het einde van de competitie nadert, met nog vier wedstrijden op het programma heeft Futsal Marum 1 de beste papieren voor het kampioenschap. Vrijdag om 20:00 ontvangen we ZVF 1 in Sportcentrum De Holten.
01-04-2013
Wedstrijd van de maand: maart 2013 >>
Elke maand kiest Futsal Marum TV een wedstrijd uit als "wedstrijd van de maand". In de maand maart was de keuze snel gemaakt. De westerkwartierse derby tussen Futsal Marum 2 en SVMH 1 van vrijdag 29 maart. Klik op "lees meer" voor de beelden. Veel kijkplezier.
31-03-2013
Westerkwartierse derby blijft onbeslist >>
Vrijdag 29 maart stond er een heuse kraker op het programma in Sportcentrum De Holten. Koploper Futsal Marum 2 moest het opnemen tegen de nummer 3, SVMH 1 uit Nuis/Niebert.
24-03-2013
Ook Futsal Marum 2 pakt koppositie >>
Naast Futsal Marum 1 is het ook Futsal Marum 2 gelukt om de koppositie te pakken. De 1ste klasse C is ongekend spannend. Met nog 4 speelronden te gaan waarin Futsal Marum 2 nog drie wedstrijd moet spelen kunnen theoretisch nog vijf teams kampioen worden. Afgelopen vrijdag reisden de mannen van coach Guido Hut af naar Dalen 1. Deze wedstrijd moest beslist gewonnen worden om de titel in het zicht te houden.
21-03-2013
Futsal Marum pakt koppositie in hoofdklasse i >>
Vrijdag 15 maart werd er afgereisd naar het verre Harlingen in de wetenschap dat Futsal Marum bij winst voor het eerst dit seizoen koploper zou zijn. De laatste weken loopt het niet zo gemakkelijk en dat komt in de ogen van coach Wico Besling voornamelijk doordat Futsal Marum snel op een achterstand komt. De tegenstander kan zich dan massaal ingraven waardoor de ruimtes nog kleiner worden. Taak voorafgaand aan de wedstrijd was dan ook om niet op een achterstand te komen.
06-03-2013
Futsal Marum 2 blijft meedoen in de titelstrijd >>
Op vrijdag 1 maart moest Futsal Marum 2 aantreden tegen WMC 3 uit het Oost-Groningse Winschoten. Een lastige uitwedstrijd tegen een ploeg die qua verliespunten mede koploper was. Als FM2 nog een rol van betekenis wou spelen om het kampioenschap dan moest het vandaag dus winnen.
04-03-2013
Uitzending gemist >>
Heeft u de uitzending op Radio Continu gemist? Geen probleem, u kunt alles nog eens rustig terug luisteren. Alle hoogtepunten van de uitzending hebben we op een rijtje gezet. Klik snel op "lees meer"
04-03-2013
Futsal Marum verslaat directe concurrent Exstudiantes >>
Futsal Marum heeft na de misstap van koploper De Herauten vorige week, nog steeds de minste verliespunten in de Hoofdklasse I. Om de strijd om het kampioenschap vol te houden, moest het als nummer twee van de ranglijst vrijdag afrekenen met de nummer drie: Exstudiantes. Er stond dus weer ‘een finale’ op het programma.
03-03-2013
De Wendtstein Boys en Futsal Marum live bij Radio Continu >>
Vanmiddag tussen 14:00 en 16:00 is Futsal Marum samen met De Wendtstein Boys te gast bij Radio Continu. Om onze CD “ik kom uit Marum”, de reünie en de actie voor Spieren voor Spieren te promoten zijn wij uitgenodigd om ons verhaal te komen doen. Klik op “lees meer” voor de frequentie en de live stream.
01-03-2013
CD ik kom uit Marum online bestellen >>
Wat begon als een onschuldig project voor Spieren voor Spieren dreigt uit te lopen op een groot succes. Enige weken geleden zijn De Wendtstein Boys samen met Arno Schaddé en Erik Grovenstein de studio ingedoken om een CD te maken. Deze CD zal tijdens de reünie van De Wendtstein Boys op 9 maart in Kruisweg Marum gepresenteerd worden. U kunt de CD echter nu al online bestellen!
26-02-2013
Futsal Marum pakt periodetitel en is verzekerd van nacompetitie >>
Op vrijdag 22 februari stond Futsal Marum 1 voor de moeilijke taak om het onvoorziene verlies tegen Blauw Wit een week eerder weg te spoelen, door een goed resultaat neer te zetten tegen Workum 1. Workum was de enige ploeg in de competitie die Marum nog niet eerder was tegen gekomen en bijkomend kon dan ook, bij winst, tegen deze ploeg de eerste periodetitel binnen worden gehaald, die recht geeft op het spelen van nacompetitie voor promotie naar de Topklasse.
24-02-2013
Nieuwe clubbladen >>
Over een aantal weken zal bij iedereen weer het nieuwe clubblad op de deurmat vallen. Deze editie zal in het teken staan van ons 10jarig bestaan. Voor de oude clubbladen kunt u terecht in ons digitale archief!
22-02-2013
Wedstrijd van de maand februari 2013 >>
Vrijdag 15 februari 2013 namen de talenten van Futsal Marum A1 het op tegen Drs. Vijfje 21. Futsal Marum TV was aanwezig om deze belangrijke wedstrijd vast te leggen. Naast de nieuwe "WvdM" heeft FM TV ook een nieuw logo en intro voor u in petto. Reden genoeg dus om op de "lees meer" knop te klikken. Heel veel kijkplezier!
19-02-2013
Futsal Marum lijdt duur puntverlies >>
Futsal Marum heeft in de strijd om het kampioenschap in de Hoofdklasse I duur puntverlies opgelopen. Thuis werd afgelopen vrijdag 15 februari volkomen onnodig met 3-4 verloren van middenmotor Blauw-Wit ’34. Aankomende vrijdag kunnen onze mannen revanche nemen, inzet van deze wedstrijd tegen Workum 1 is de 1e periodetitel.
15-02-2013
Futsal Marum themafeest >>
In het zuiden hebben ze carnaval, in Marum hebben we het Futsal Marum themafeest! Sinds 2011 organiseert Futsal Marum een thema feest. De eerste twee edities waren een geweldig succes. Na het "Foute Futsal Marum Feest" en "The Hawaiian Beach Party" organiseren we 16 maart aanstaande "Rock FM Roll"
14-02-2013
vrijdag weer een heerlijk avondje FUTSAL MARUM >>
Het is alweer enige tijd geleden dat er vier thuiswedstrijden op één avond gespeeld werden. Aankomende vrijdag 15 februari is het eindelijk weer zover...
12-02-2013
Futsal Marum verslaat directe concurrent Leekster Eagles A1 >>
Vrijdag 8 februari moesten Futsal Marum in Leek aantreden tegen Leekster Eagles A1, dat zich voor deze derby had versterkt met de eerste elftalspelers Handrit Hoxhaj en Harke Kalfsbeek. Nadat Futsal Marum de week er voor uitgeschakeld werd in de beker door Futsal Rolde, kon de focus nu weer volledig op de zo belangrijke competitie. De Herauten is hierin favoriet tot op heden, ze hebben de koppositie en laten bijna geen punten liggen. Aan Futsal Marum de taak om ze bij te benen en niet af te haken.
06-02-2013
Spanning helemaal terug in 1ste klasse C >>
Een vlugge blik op de ranglijst doet anders vermoeden. SVMH voert met 26 punten de ranglijst aan, Futsal Marum 2 met 19 punten op de 6de plek. Echter doet Futsal Marum 2 weer helemaal mee in de race om het kampioenschap.
31-01-2013
Jubileumfeest groot succes >>
Afgelopen zaterdag 23 januari vierde zaalvoetbalvereniging Futsal Marum haar 10-jarige jubileum.
30-01-2013
Wedstrijdverslag Futsal Marum vs Avanti >>
Op vrijdagavond 25 januari stond voor Futsal Marum de belangrijke wedstrijd tegen Avanti op het programma. Voor Marum was het weer enige tijd geleden dat er een competitiewedstrijd gespeeld werd en het was dan ook zaak voor iedereen om de focus weer op te pakken waarmee het team voor de jaarwisseling speelde.
30-01-2013
Kwartfinale KNVB Beker in Sporthal De Holten >>
Vrijdag 1 februari a.s. moeten de mannen van coach Wico Besling het opnemen tegen Futsal Rolde 1 in de kwartfinale van de KNVB Beker. Een belangrijke wedstrijd!!! Bij winst plaatst Futsal Marum zich voor de halve finale. Alle support is dus meer dan welkom.
24-01-2013
Futsal Marum On Tour Kirchheim 2013 >>
Zoals elk jaar gaat Futsal Marum ook dit jaar weer een weekend "On Tour". Dit jaar gaan we naar het Duitse Kirchheim waar we met twee teams zullen deelnemen aan het "SFG 7 vs 7 Turniere".
17-01-2013
Futsal Marum door naar kwartfinale KNVB Beker >>
Het weekend van 11-13 januari 2013 gaat voor veel spelers van Futsal Marum 1 de boeken in als een van de zwaarste aller tijden. In drie dagen tijd moest er namelijk gepresteerd worden in een belangrijke bekerwedstrijd, op een zaalvoetbaltoernooi (Midwintercup of Leekster Voetbalga) en op de Bootcamp die Futsal Marum 1 organiseerde op zondag 13 januari! Gelukkig is de selectie momenteel op volle sterkte en heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende winterstop.
09-01-2013
10 Jaar Futsal Marum >>
10 jaar zaalvoetbal in Marum! En dat moet gevierd worden. Op zaterdag 26 januari zullen we met een gevarieerd middag- en avondprogramma vieren dat onze vereniging 10 jaar bestaat!
24-12-2012
Merry Christmas and a happy new year! >>
Namens het bestuur en alle leden willen wij iedereen bedanken die, op wat voor manier dan ook, heeft bijgedragen aan een mooi en succesvol jaar Futsal Marum. Daarnaast willen we iedereen fijne kerstdagen en een mooi, gezond en vooral sportief 2013 toewensen.
17-12-2012
Futsal Marum wint in tumultueuze wedstrijd van koploper De Herauten >>
Vrijdag 14 december stond de topper in de Hoofdklasse I tussen Futsal Marum en De Herauten op het programma. Het was de wedstrijd tussen de nummer één (Herauten) tegen de nummer 4, Futsal Marum.
13-12-2012
FM TV Wedstrijd van de maand november 2012 >>
Het heeft even geduurd maar de wedstrijd van de maand november 2012 staat online! Futsal Marum 2 ontving op 30 november Drs. Vijfje 4 in Sporthal De Holten. Een wedstrijd met maar liefst 18 doelpunten werd door de mannen van Coach Guido Hut met 12-6 gewonnen. Klik op "Lees meer" voor de samenvatting en een interview met Sietse Ouwerkerk.
12-12-2012
Top zaalvoetbalwedstrijd in sporthal De Holten >>
Vrijdag 14 december om 20.00 uur staat er in sporthal de Holten te Marum een topwedstrijd in de Hoofdklasse I op het programma. Futsal Marum, in het begin van het seizoen de trotse koploper, ontvangt thuis de huidige koploper De Herauten uit Bergum. In verliespunten maken beide ploegen elkaar slechts één punt in het voordeel van de Bergumers. Futsal Marum heeft echter nog twee wedstrijd in te halen en bezet daarom slechts de vierde plaats op de ranglijst. Dit toont ook aan dat de onderlinge verschillen klein zijn in de Hoofdklasse I.
11-12-2012
Zaterdag 22 december Christmas borrel Marktzicht! >>
Zoals elk jaar, wordt ook dit jaar, weer de Futsal Marum Christmas borrel gehouden. Ook dit jaar gaan we weer naar onze Stersponsor Café Marktzicht
26-11-2012
Nieuwe uniforme tenuelijn Futsal Marum gepresenteerd >>
Vrijdag 23 november heeft Futsal Marum haar nieuwe tenuelijn gepresenteerd aan het publiek. In de bekerwedstrijd thuis tegen ACV (5-2 winst) speelde het eerste team voor het eerst in de nieuwe groen-zwarte tricots. Onderscheidend ten opzichte van de vorige tenues is de dominantere aanwezigheid van de club zwart. Zo zijn de witte kousen vervangen door zwarte en zijn de zwarte biezen in het tenue ook prominenter aanwezig.
21-11-2012
Shirtpresentatie bij bekerwedstrijd Futsal Marum - ACV >>
Vrijdag 23 november is voor Futsal Marum een bijzondere dag, bijna tien jaar na de oprichting wordt afstand gedaan van de vertrouwde groen/zwarte tricots die sinds de eerste wedstrijd om de schouders van de spelers hangen. De nieuwe shirts, geleverd door Nienhuis Sport te Marum, zijn een moderne opvolger van de eerste serie shirts. De kleurstelling is wederom groen-zwart en het logo van hoofdsponsor De Kruisweg prijkt zoals vertrouwd weer op de borst van de Marumers.
20-11-2012
Loting TweeNul Open Friese Kampioenschappen heeft plaats gevonden >>
Zoals gebruikelijk, betrof het een zogenaamde 'open loting'. Dit houdt in dat alle deelnemende verenigingen in de pot zijn gegaan en dat er geloot is zonder rekening te houden met de naam en faam van de vereniging. Hoewel dit in het verleden wel eens anders is geweest, zijn 'de deskundigen' het er dit jaar over eens: 'Er is sprake van een evenwichtige loting'
20-11-2012
Eerste nederlaag voor Futsal Marum 2 in 1ste klasse C >>
Afgelopen vrijdag 16 november moest Futsal Marum 2 de eerste seizoensnederlaag incasseren. Als promovendus hebben de mannen van coach Guido Hut tot nog toe boven verwachting gepresteerd. Met twaalf punten uit zeven wedstrijden staat FM2 op een derde plek met een achterstand van drie punten op koploper SVHM 1.
07-11-2012
Futsal Marum onderuit in Urk >>
Met een ongeslagen status, 15 punten uit 5 wedstrijden, werd er vrijdag 2 november naar Urk afgereisd. Voorafgaand aan de wedstrijd leek er gezien de tussenstand, Urk had 6 punten uit 5 wedstrijden, niet veel aan de hand. Echter is Urk uit nog nooit een gemakkelijke wedstrijd gebleken voor Futsal Marum, ook deze avond niet.
05-11-2012
Vrienden van Futsal Marum LIVE >>
Futsal Marum heeft in samenwerking met De Kruisweg Marum een mooi evenement op de kalender gezet. Zaterdag 24 november vindt het eerste echte Futsal Marum uitje van seizoen 2012-2013 plaats. Klik voor meer informatie op de "Lees meer" knop.
31-10-2012
Menno Snip wint met IR onder 21 van Eredivisionist Leekster Eagles >>
In het Regionale Zaalvoetbalcentrum Sportopol in Heerenveen heeft het IR O21 team, het talententeam zaalvoetbal onder 21 van de districten Noord en Oost, een oefenwedstrijd gespeeld tegen Eredivisionist Leekster Eagles. Na een 1-2 ruststand eindigde de wedstrijd in een 3-6 overwinning voor het talententeam.
30-10-2012
FM TV Wedstrijd van de maand oktober NU Online >>
Een echte derby! Futsal Marum 1 vs. Leekster Eagles A1. Onder het toeziend oog van meer dan 100 supporters wisten de heren van coach Wico Besling de wedstrijd met 3-2 te winnen. Klik snel op de Lees Meer knop om de wedstrijd te bekijken. Ook komen Marc Boonstra, Wico Besling en Harke Kalfsbeek aan het woord. Veel kijkplezier!
29-10-2012
Futsal Marum verslaat Leekster Eagles in kolkende sporthal >>
Dat de wedstrijden van Futsal Marum altijd goed bezocht worden is bekend, wanneer er een derby op het programma staat stijgt het aantal bezoekers nog meer. Vrijdag 26 oktober speelde Futsal Marum voor de beker een derby, tegen een versterkt Leekster Eagels A1, op het scherpst van de snede. Meer dan 100 supporters waren getuige van een sprankelende wedstrijd vol hektiek.
25-10-2012
Beladen bekerwedstrijd in Sporthal De Holten >>
Vrijdag 26 oktober staat er om 20.00 uur de bekerwedstrijd Futsal Marum 1 - Leekster Eagles A1 op het programma. Het betreft een wedstrijd tussen twee ploegen die elkaar ook in competitieverband nog twee keer zullen treffen. Vrijdag is de eerste van de drie ontmoetingen die er dit seizoen op het programma staan. Een beladen wedstrijd, zoals de andere twee ook zullen zijn.
24-10-2012
Autobedrijf S. Hummel toegevoegd aan de Club van €40,00 >>
Futsal Marum kan met trots melden dat Autobedrijf S. Hummel is toegevoegd aan de "Club van 40". Een mooi gebaar waar wij als club uiteraard zeer content mee zijn. We hopen op een goede en lange samenwerking.
22-10-2012
Deze week weer bij u op de mat, Marums best gelezen blad >>
Ook zo benieuwd hoe de FMers de zomer zijn doorgekomen? Wie de nieuwe coach van FM2 is? Wat de succesformule is van FM5? Welke wistudatjes de redactie voor u heeft? Vanaf deze week bent u weer helemaal op de hoogte van alle ins en outs. Namens de redactie wensen we u veel lees plezier.
13-10-2012
Futsal Marum wint topper in Hoofdklasse I >>
Vrijdag 12 oktober stond de wedstrijd Futsal Marum 1 - Exstudiantes 1 op het programma in de Hoofdklasse I. Dit was meteen de eerste topper voor Futsal Marum in de Hoofdklasse. Nadat ze vorig seizoen overtuigend gepromoveerd waren vanuit de Eerste Klasse, stonden ze na vier wedstrijden op twaalf punten, een betere start was niet mogelijk. Toch was men gewaarschuwd, omdat de eerste vier wedstrijden tegen ploegen waren uit de onderste regionen. Met de komst van Exstudiantes naar Sporthal De Holten, kwam hier snel verandering in. Voor aanvang stonden de ploegen op plaats twee en drie op de ranglijst en mochten zij dus gaan uitmaken wie na vanavond koploper zou worden. Een eerste serieuze test dus voor de jonge Marumers.
11-10-2012
Zaalvoetbalkraker in Sporthal De Holten >>
Het seizoen is nog pril, maar vrijdag staat er al een heuse kraker op het programma in Sporthal De Holten te Marum. Koploper in de Hoofdklasse I, Futsal Marum, ontvangt de nummer twee: Exstudiantes. Beide ploegen hebben met 12 punten uit vier wedstrijd de volle winst tot dusverre. De winnaar van de wedstrijd vrijdag wordt (de nieuwe) koploper in de Hoofdklasse I.
10-10-2012
Blauw Wit 34 1 vs. Futsal Marum 1 >>
Deze wedstrijd werd op woensdagavond gespeeld, wat toch erg jammer is om doordeweeks een wedstrijd te spelen. Ook was Futsal Marum vanavond niet compleet. Rick is vijf week weg met het leger, Daniël was naar Ajax-Real Madrid, Stephan was in Engeland voor school en Lucas was op vakantie. Ze werden vervangen door Melle Kuipers en Erwin Bandringa, zodat we slechts twee wissels hadden waardoor het systeem lichtelijk werd aangepast door Wico. Blauw Wit daarin tegen is op de woensdagavond altijd op volle oorlogssterkte en dus is het een geduchte tegenstander.
04-10-2012
Drs. Vijfje 3 - Futsal Marum 1 (beker) >>
Vrijdag 28 september heeft Futsal Marum 1 de ongeslagen reeks uit de competitie doorgezet in de beker. We moesten het deze avond stellen zonder sterspeler Noel Kailola en coach Wico Besling. Voor Noel werd niemand anders opgeroepen aangezien FM 2 zelf een zware pot moest spelen tegen Schattenberg 1 (1-4 verlies) Wico werd vervangen door coach en op- en top motivator Harry Boonstra.
02-10-2012
Trainingsrooster online >>
Net zoals vorig jaar biedt Futsal Marum dit jaar ook weer zaaltrainingen aan voor zijn selectie spelers. Voor de spelers om op de hoogte te blijven van wanneer ze moeten trainen en voor evt. supporters die willen kijken is onder clubinfo > trainingen het trainingsrooster terug te vinden.
27-09-2012
Futsal Marum wint ook derde competitiewedstrijd >>
Vrijdagavond 21 september speelde Futsal Marum 1 de thuiswedstrijd tegen Exstador 1. De afgelopen twee wedstrijden wisten de mannen van coach Wico Besling beiden in winst om te zetten. Zaalvereniging Ens uit de Noordoostpolder werd thuis met 5-4 verslagen en afgelopen week werd Zvv Avanti 2 met een klinkende 7-1 overwinning aan de kant geschoven. Uiteraard moest daar ook deze week een mooi vervolg aan worden gegeven. Bij een overwinning op Exstador zou het zelfs mogelijk zijn om de koppositie van de ranglijst te veroveren.
19-09-2012
VRIJDAG: AVONDJE FUTSAL MARUM >>
Aanstaande vrijdag speelt Futsal Marum 1 om 20.00 uur thuis tegen Exstador uit Harlingen. Met 6 uit 2 beleeft Futsal Marum totnogtoe een vliegende start in de hoofdklasse. Kunnen ze dit vrijdag een passend vervolg geven? Met ook FM A1 en FM 2 thuis, die beide ook nog de volle winst hebben, belooft het weer een spetterend avondje Futsal Marum te worden. Bent u er vrijdag ook bij? Supporters zijn van harte welkom!
14-09-2012
Vliegende start Futsal Marum in hoofdklasse >>
Futsal Marum kent een vliegende start in de hoofdklasse. Na de promotie uit de eerste klasse vorig jaar, werden de eerste twee wedstrijden in de hoofdklasse direct in winst omgezet. Hierdoor is de ploeg van coach Wico Besling momenteel gedeeld koploper in de Hoofdklasse I.
07-09-2012
Eerste avondje FM levert 9 punten op! >>
Vrijdagavond 7 september was het dan zover. De seizoensopener van Futsal Marum. Het was meteen een "Avondje Futsal" met vier thuiswedstrijden van FM 1, 2, 5, en de A1.
31-08-2012
Vanavond mini-toernooi en onderlinge wedstrijden >>
Vanavond is de laatste avond van de voorbereiding van FM op de nieuwe beker- en competitiewedstrijden. Vanaf 19:00 uur zal de bal rollen in de holten. kijk bij lees meer voor het volledige programma.
13-08-2012
Nieuw seizoen >>
Het seizoen 2012-2013 staat alweer voor de deur. Met een nieuwsbrief willen we alle leden even kort bijpraten over enkele wijzigingen die zich voordoen in dit seizoen. Maar ook de toeschouwers kunnen in de nieuwsbrief de gehele voorbereiding van Futsal Marum lezen. De nieuwsbrief is onder de lees meer knop terug te vinden.
26-06-2012
Update: Nieuwe site! >>
Nadat afgelopen donderdag de nieuwe site online is gekomen, is het gastenboek sinds vandaag ook weer helemaal spam vrij!
23-06-2012
FM Steunt de SvS actie van de Heraclide met € 150,- en wint met 0-5 >>
Een gelegenheidsteam van Futsal Marum heeft zaterdagochtend 23 juni tussen 6 en 7 uur een wedstrijd gespeeld tegen de zaalafdeling van SV De Heracliden. Deze wedstrijd was onderdeel van een 24 uur durend toernooi. Een seizoen (2011-2012) lang hebben alle leden van SV De Heracliden geld ingezameld voor Stichting Spieren voor Spieren. De actie werd afgesloten met dit 24 uur durende toernooi. Futsal Marum doneerde met het team 150 De wedstrijd werd met 0-5 gewonnen
10-06-2012
Futsal Marum Spierpijn voor Spieren >>
Het seizoen 2012-2013 staat bij Futsal Marum in het teken van het 10-jarig jubileum. Naast diverse leuke activiteiten voor de leden vindt de club dat het ook eens naar 'buiten' moet kijken. Onze zaalvoetbalvereniging voert elk jaar diverse acties om de onkosten binnen de vereniging te kunnen drukken en de contributie laag te kunnen houden voor de leden. Echter moeten we onze ogen niet sluiten voor de buitenwereld, het draait immers niet altijd alleen om jezelf..
09-06-2012
Geslaagd Futsal Marum Top en Regio toernooi >>
Afgelopen weekend stond de Holten in het teken van de eerste edities van het Futsal Marum Top en Regio Toernooi. Op vrijdagavond werd de aftrap verricht door Futsal Marum 2 en Drs. Vijfje uit Groningen.
27-05-2012
Futsal Marum On Tour Keulen 2012 >>
Elk jaar sluit Futsal Marum het seizoen af met een trip naar het buitenland. Omdat de keuze van zaalvoetbaltoernooien een redelijk beperkt aanbod kent werd ook dit jaar een veldtoernooi niet uitgesloten. Na veel speurwerk is er gekozen voor de Reinthal Trophy in Keulen. En net als vorig jaar konden de zaalschoenen ingeruild worden voor schoenen met nopjes.
04-02-2012
Futsal Marum 1 - Drs. Vijfje 4 >>
Vrijdag 6 april stond al weer de laatste competitiewedstrijd op het programma voor Futsal Marum 1. De kersverse kampioenen mochten hun laatste wedstrijd afsluiten tegen het altijd lastige Drs. Vijfje uit Groningen.